abi sen daha yeni hastalıktan kurtulmadın mı?Bensiz hiçte güzel olmamış![]()
Her gün mecburen biniyorum zaten fatihcim,işe gidip geliyorum...Ama 3 gündür fene boynum tutuldu yarın Mr cekilecekabi sen daha yeni hastalıktan kurtulmadın mı?
bu hava da motora binen adam kafayı peynir ekmekle yemiştir bence...
Tahir abi, tavsiye edebileceğim bir motor..zaten ybr topiğinde çok kez konuştuk..sorunsuzluk abidesiAllah kaza bela vermesin.Ben de ilk motor olarak Ybr düşünüyorum bakalım nasip..Maşallah motorun çok güzel.
güzel bir turlama olmuş abi eline sağlık
Gelmezsin ki abi, sakaryalı ve sen... tatlı, güneşli,sıcak havalarda kullanıyorsunuz yaBensiz hiçte güzel olmamış![]()
herkes senin gibi tatlı su motorcusu değil.. motor benim için bir aşk ve bunun yazı kışı yok..sen miami de idin demi... karpostal at bana:queen:bu hava da motora binen adam kafayı peynir ekmekle yemiştir bence...
:rendeer::thumleft:
büzel gezi olmuş...:cat:
ah be kardeşim öyle özeniyorumki size
benim boş vaktim sıfır resmen
çok güzel gezi olmuş darışı başıma![]()

asıl sen tatlı su motorcu su sun sana yarın benim motorun resmini atayım bütün forum görsün hangimiz tatlı su motorcusu hangimiz hard motorcur:
millete gaz verme herkez senin gibi bekar değil:queen: alelemin çoluğu çocuğu var hasta olunca o çocuklar ne yeyicek![]()
ben her zaman mantıklı işler peşinde koşan bi insan olmaya çalıştım motorla gezecek zaman var ama o zaman şimdi değil nisan kasım ayları arası seni arayacağım yarın buraya gidiyorum gel diye bakalım gelebilecekmisin?böyle atıp tutmak kolay o zaman göreceğiz senin motorculuğunu....
sen çakır olamazsın abisi hee unuttum olursun hatta sen sade gazoz la dahi kafaya girmiştin hatırlıyorsan
çoluğu çocuğu var hasta olunca o çocuklar ne yeyicek![]()
bu nasıl bir gezi başlığı hacı...ulan yıllarımı verdim gezilere paylaşıma...bu kadar yavan bu kadar verimsiz bu kadar çorak bir sunum henüz görmedim...aha şimdi görüyorum...yakışıyo mu sana...gezgin adam böyle sahtekarlık yapmaz...![]()
yaaa sen yapma bari yahu..kesin sakaryalı sana mesaj attı demi? nevarmış gezimde.. ohh mis gezdim gördüm gelsim..havasını almam bile yeterli..
![]()
yahu bırak bu Kerpe körpe muhabbetini......:mrgreen:gezi mezi bize göre değil çalışan adamlarız biz...senin gibi sirseri değiliz ki boş vaktimiz olsun...
ayıp ya...
ben yatıyorum..
hadii çüzzz...:flower:
ağzından bal damlıyor işte ben 120 km ri çarşı pazar yaparken yapıyorum buda gezi yaptım diye konu açıyor...:queen:bu nasıl bir gezi başlığı hacı...ulan yıllarımı verdim gezilere paylaşıma...bu kadar yavan bu kadar verimsiz bu kadar çorak bir sunum henüz görmedim...aha şimdi görüyorum...yakışıyo mu sana...gezgin adam böyle sahtekarlık yapmaz...
ekmek bulamıyorsa pasta yisin veledler...![]()