Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vefatını sabah duydum.Facebookta arkadaşlarıyla olan yorumlarına,resimlerine baktım da hayat dolu bir arkadaşmış.Mübarek zamanda vefat etmiş herkese nasip olmaz.Allah tahsilatını affetsin,rahmetiyle muamele etsin,nur içinde yatsın güzel kardeşim...:salut:
AEA Gt 250r videosundaki arkadaşımdı.
videodan ismini bulup faceden eklemiştim.
o aralar bende hyosung istiyordum.
öyle öyle internetten konuştuğum bi arkadaşımdı.
sözde bursaya gelip bir çayımı içeçekti.
sözü vardı....
Yolun cennet olsun güzel insan..
Allah günahlarını affetsin..
İnsan bu durumda ne diyeceğini bilemiyor. Her bir ölüm haberi ayrı bir acı bırakıyor, çentik çentik kazıyor yüreğimi sıra bana yada sevdiğime ne zaman gelecek diye endişeyle bekliyorum... Allah rahmet eylesin, ailesine sabır, güç versin. Bütün kardeşlerimi trafik kazalarından korusun.
Bu mt07 nin aldığı kaçıncı can yani yurtdışında acemi veya returning rider motoru deniyor halbuki, gaz tepkisi mi sorun tam olarak nedir anlamadım çok kişi vefat etti bu modelde çıktığı 2 yil içinde. Bir fikri olan var mı?
Bu mt07 nin kaçıncı can yani yurtdışında acemi veya returning rider motoru deniyor halbuki, gaz tepkisi mi sorun tam olarak nedir anlamadım çok kişi vefat etti bu modelde çıktığı 2 yil içinde. Bir fikri olan var mı?
Şu motora kabahat bulup durmayın, ucuz daha ulaşılabilir çok talep goren aynı zamanda guclu ve tasarımından dolayı agresif tarzda kullanan sürücülere hitap ettiği için kazalarda adı çok geçiyor. Allah rahmet eylesin ne diyelim...
Kerem'imizi bugün toprağa verdik. İnsanın sevdiğinden bu şekilde ayrılması çok koyuyor. Geleceğe dönük ne çok planımız vardı halbuki. Çok üzgünüm. Nur içinde yat gülen çocuk, mekanın cennet olsun inşallah ::xcrying:
Allah rahmet eylesin, taziye diye bir başığımız olması aslında bu sevdamızın ne kadar tehlikeli olduğunun kanıtı, Allah yakınlarına sabırlar versin diğer tüm 2 teker sevdalılarının da yanında olsun inşallah.