KEREM HANÇER (yesilius2)

Allah günahlarını affetsin , yakınlarına sabır versin genç güzel bir kardeşimizdi erken ve üzücü oldu. :(
Cenazesi ne zaman nerede yazın lütfen gidebilicek olanlarımız gitsinler. Yapıcak birşey yok bari son görevimizi yapalım.

Super Moderator
mekanı cennet olsun çokda genç bi arkadaşımız Allah ailesine sabırlar versin :pale:

ah be kardeşim ah be kardeşim çok erken bırakıp gittin bizi sana yakışmadı hiç :( canımızdan can gitti resmen..

cenazesi büyük ihtimal yarın olacaktır arkadaşlar.. kesinleştiği zaman buraya yazılı....yanlız gelicek olan arkadaşlardan bi ricam olacak motosikletsiz gelmeleridir.veya motosikletlerini uzak bir yere koyupta camii'ye gelmeleridir.ailesini üzmeyelim..

Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesine baş sağlığı yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağolsun.

İzmir İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir haber.

Başımız sağolsun. ortak arkadaşımız aracılığı ile görmüş olup elini sıktığım bir insan. Allah rahmet eylesin..

Forumda zaman zaman denk geldiğim bir arkadaştı adını görünce şok oldum.Allah rahmet eylesin bazı ölümler çok erken be abi

Başımız sağolsun çok genç bir arkadaş,erken yaşta hayata gözlerini yumdu.
Allahtan Rahmet Ailesine sabır diliyorum.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok üzücü.
Allah rahmet eylesin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin,gorunce cok uzuldum.Cok zamansiz yine.Allah ailesine ve yakinlarina sabir versin

Demek busefer kendini karşısındakinden koruyamadı. Başımız sağolsun. Allah yakınlarına sabır versin

ölümün belli bir zamanı yok genç yaşlı dinlemiyor vadesi gelen ölüyor. kimi doğduktan 1 saniye sonra kimi 120 sene sonra ama sonunda ölüyor. yaşlı olanlarda bukadar etkilenmiyoruz vadesi gelmişti kurtuldı diyoruz ama böyle gencecik fidan gibi olunca insan tanımasa bile üzülüyor. Allah rahmet eylesin mübarek razaman ayında ve mübarek cuma gecesi ölmüş. ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun. ALLAH ailesine sabır versin. tanımıyorum ama çok temiz bi insan olduğu her halinden anlaşılıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar