KEREM HANÇER (yesilius2)

öncelikle allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın kardeşimiz..

bu fotoğraftaki bilgi asılsızdır facebook üzerinden takibini yapıyorum yakınları sadece dizinde şişlik ve kanama olduğunu söylüyorlar. hatta bir yorumda "her zamanki gülüşü yüzündeydi" yorumu yapılmış. kafasında hiçbir darbe olmadığı belirtilmiş. tüylerim diken diken oldu. öndeki araca arkadan çarpmış tahminim iç kanamadan dolayı hayatını kaybetmiş.

arkadaşlar bu son 2 hafta içerisinde ölümlü 4. motosiklet kazası haberi alışım oldu. ki bi tanesi tanıdığım, ekibimizle birlikte buluşup muhabbetimize ortak olan bir arkadaşımızdı.. inanın artık çok ağır gelmeye başladı. dün de yine izmir yamanlarda eski kasa bir r6 ekipmansız tekerden indirdikten sonra tankslapten dolayı düşüp hayatını kaybetmiş. lütfen sevenlerimize, tanıyan tanımayan aynı sevgiyi yaşayan dostlarımıza acı vermemek adına daha dikkatli, defansif ve mümkün mertebe hız sınırlarına riayet ederek kullanalım.

allah ailesine ve tüm sevenlerine tanıyan tanımayan içinden parça kopan herkese sabırlar versin.

Benim edindigim bilgiye gore araca arkadan carpan kendisiymis hangisi dogru bilemiyosunki

Hersey hepimiz icin allah ölumun bile hayirlisini versin başımız sagolsun allah ailesine sabır versin topragı bol olsun

Cenaze 28.06.2015 Pazar günü yani yarın İçerenköy Merkez Camisinden kaldırılacaktır. Ailesinin isteği kimsenin motosikletle gelmemesidir. Tekrar başımız sağ olsun.

Cenaze 28.06.2015 Pazar günü yani yarın İçerenköy Merkez Camisinden kaldırılacaktır. Ailesinin isteği kimsenin motosikletle gelmemesidir. Tekrar başımız sağ olsun.
mekanı cennet olsun..
reşit usta böyle her defasında okudukca sıra yavaştan bize geliyor gibi hisediyorum...
sevdiğim insanları kazalarda kaybettim.. tuhaf oluyorum okudukca

1384382_1377847692512251_1588317790394362589_n.jpg

ALLAH RAHMET eylesin kardeş nur içinde yat.

vay be gencecik adam gitmiş.

allah rahmet eylesin.

nasıl olmuş ne olmuş kimse bilmiyormu ?

Allah Rahmet Eylesin Nur İçinde Yat. Allah kalanlarına sabır versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin

çok üzüldüm.. geçen yıl etkinlikte yan yanaydık. allah rahmet eğlesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar