Kendimi Vespalı Hatunlar Gibi Hissediyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahauah Koptum :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 AM ----------

Bu ss'yi Bi Kaç Forumda Daha Gördüm, Tam Olarak Nedir Bu ss :pr:

:):):):cherry::queen:

super sport :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Oke Aydınlattığın İçin Saol :cherry:

Arkadaşın Lafına Cevap..

Ben SS'ye Değil Chopper'a Biniyorum Halkın Gözünde Kurye Değilim :bounce:

Geçmiş olsun gribal panda.
Şimdi nasılsın? Kalktın mı ayağa?

Son düzenleme:
:mrgreen:Mete Akileosta takım elbise ile gezmek istiyormuş ama çekiniyormuş .Bilgin olsun bir el atsan yardımcı olsan Temel e..:p

merhaba arkadaşlar...bir süre cevap yazamadım...bugün eve ambulans geldi...112 yi aradık 42 derece ateşle yığıldim kaldım...titreme nöbetleri halsizlik eklem ağrıları kusma yüksek ateş nedeniyle domuz gribi olabileceğimi düşündüm...112 yi aradık beni eldiven maske hastane gömleğiyle nüfus cüzdanımı bile poşete koyarak hastaneye paket şeklinde götürdüler...kendimi idama gidecek biri sandım karantina durumu olduğu için...bütün mahale ayağa geldi tabi...Havalimanında çalıştığım için korktuk tabi turistlerle içiçe karşıla yaptığım için tedirgin olduk...halen gözümü açamadım inanılmaz ağrılar ve ateş devam ediyor...KANLI İSHAL olmuşum...besin zehirlenmesi gibi birşey...ama hayatım boyunca bugün yaşadıklarımı unutamam...birde altıma kaçırdığımda oldu gün aralıklarında tutamadım...:pkendimi o kadar zavallı hissettim ki...Allahım kimse yaşamasın bu acıları dedim...perişan olduk yani anlayacağınız ... Babalar günü Hasekide geçti...bizimkilerde panik stres oldu...hadi Allaha emanet olun...görüşmek dileğiyle...

Metehan geçmiş olsun,acil şifalar dilerim..

la olm dünya umrunuzda değil öldük dense Mete Han başın sağolsun dersiniz...:p

iyi oldum biraz beyler...nete girmişsem domuz gibiyimdir...:p

ahahaha::koop::::koop::::koop:: çok güzel ama ceket biraz olmamış o kadar :D

arkadaşlar biraz daha iyiyim...kendime geldim...gözüm açıldı..sağolun varolun dikkatli okuyupda bi geçmiş olsunu eksik etmedğiniz için...valla dün bana dünya yalan gibi geliyordu...

beni telden arayan olduysa tel abimde kalmış o telaşla bilginiz olsun öğledne sonra bende olur o da işyerindeydi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar biraz daha iyiyim...kendime geldim...gözüm açıldı..sağolun varolun dikkatli okuyupda bi geçmiş olsunu eksik etmedğiniz için...valla dün bana dünya yalan gibi geliyordu...

beni telden arayan olduysa tel abimde kalmış o telaşla bilginiz olsun öğledne sonra bende olur o da işyerindeydi...

Canım da acaip helva çekmişti,:)
şaka bir yana,bi köfte yemek için Çınarcık'a gitmeyi göze alan obur adamın başına her türlü gıda musibeti gelebilir
Dün ben aradım,abinle görüştüm ev telefonunu verdi,telefonu açan olmadı.
Tekrar geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar...bir süre cevap yazamadım...bugün eve ambulans geldi...112 yi aradık 42 derece ateşle yığıldim kaldım...titreme nöbetleri halsizlik eklem ağrıları kusma yüksek ateş nedeniyle domuz gribi olabileceğimi düşündüm...112 yi aradık beni eldiven maske hastane gömleğiyle nüfus cüzdanımı bile poşete koyarak hastaneye paket şeklinde götürdüler...kendimi idama gidecek biri sandım karantina durumu olduğu için...bütün mahale ayağa geldi tabi...Havalimanında çalıştığım için korktuk tabi turistlerle içiçe karşıla yaptığım için tedirgin olduk...halen gözümü açamadım inanılmaz ağrılar ve ateş devam ediyor...KANLI İSHAL olmuşum...besin zehirlenmesi gibi birşey...ama hayatım boyunca bugün yaşadıklarımı unutamam...birde altıma kaçırdığımda oldu gün aralıklarında tutamadım...:pkendimi o kadar zavallı hissettim ki...Allahım kimse yaşamasın bu acıları dedim...perişan olduk yani anlayacağınız ... Babalar günü Hasekide geçti...bizimkilerde panik stres oldu...hadi Allaha emanet olun...görüşmek dileğiyle...

çok büyük geçmiş olsun valla bunu görmedim :(
inşallah şuan dahada iyisindir.

Bu habere sevindim kardeşim kendine iyi bak :cat:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
tekrar tekrar geçmiş olsun,yaşadığınız şey benimde başıma gelmişti 1 kez nasıl olduğunu iyi bilirim ölümden dönmek gibi bişi aynen,devamlı alttan üstten 24 saat çıkarmı insan :) düşünmesi bile ürkütücü

Geçmiş olsun Metehan.

Cumartesi günü İstanbul-Kemerburgaz'daki bacanağıma gitmiştim yeni döndüm rahatsız olduğunu okudum.

Allah acil şifalar versin insan sağlığının kıymetini rahatsızlanınca anlıyor bir daha tekrarlamaması dileğiyle.

Canım da acaip helva çekmişti,:)
şaka bir yana,bi köfte yemek için Çınarcık'a gitmeyi göze alan obur adamın başına her türlü gıda musibeti gelebilir
Dün ben aradım,abinle görüştüm ev telefonunu verdi,telefonu açan olmadı.
Tekrar geçmiş olsun.

evin fişi çekili ondandır...şu an aşırı terleme ve halsizlik devam ediyor...dünkü halimi düşündükce bugün iyiyim diyorum...valla sağlıktan gayrısı yalan...motorla gezmeyide özlemişim he...

o gece pilav yemiştim yağı dokundu galiba...ama mide olmuş işkembe nasıl olur anlamam evde yedim pilavı yani dışardada değil...

sağolun beyler...birde bu takım elbise olayında üşütmüşde olabilirim...

sany1135.jpg

İyiki Vespalı hatunlar böyle bakmıyor. Tırstım valla :)

Gerçek olan şu ki ss haric hangi motora binersen bin Halkin gözünde

KURYE yiz...

Sen bir cruiser sür trafik te de itibarı gör :) Benim motorun sesini duyan araçlar sağa çekiyorlar ben geçiyorum. Sesi duyan da bişey geliyor sanıyor. Birde motorun üzerine yapıştırmışım Harley yazılarını gören hepten tırsıyor. Vatandaş harley mi görmüş sanki :)

Geçmiş olsun kanka bu arada.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun mini mini bir kuş , tabi takım elbiseyle binersen motora böyle olur , rüzgarı yedin göğsüne göğsüne sonrada motoru bozdun :p bu arada papalar günün de kutlu olsun :)

Sen bir cruiser sür trafik te de itibarı gör :) Benim motorun sesini duyan araçlar sağa çekiyorlar ben geçiyorum. Sesi duyan da bişey geliyor sanıyor. Birde motorun üzerine yapıştırmışım Harley yazılarını gören hepten tırsıyor. Vatandaş harley mi görmüş sanki :)

Geçmiş olsun kanka bu arada.

biraderim senin düldülüde kullandık...tam bir traktör..vites kütüğün yalama gibi farketmiyomusun...sanki yerindne çıkacak gibi...yok abi ya dragstarın olacak ya shadowun...çakma çapıra binmicen...

tahmin ediyorumki sen CHOOPER la CRUSIER i birbirinden ayıramazsın...hadi yaz aradaki fark ne kekoro...:p

geçmiş olsun mini mini bir kuş , tabi takım elbiseyle binersen motora böyle olur , rüzgarı yedin göğsüne göğsüne sonrada motoru bozdun :p bu arada papalar günün de kutlu olsun :)

canısı sağol...uf oldu bana...Papişler günü Hastanelrde sürterek geçti...bişi dicem şu kravat rengi pempe mi yoksa lila mı...yeminle rüzgar yemekten oldu bence...

Forumdan Uzaklaştırıldı
mini mini kuş , lila mora benziyo , morun biraz açığı gibi bişe , bu bildiğin pembe :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar