Kendimi tanıtayım

ndr

En yaşlı üyeler sıralansa birinci olur muyum? Yaş ortalamasını yükseltsem de üyeniz oldum!

50 yaşındayım. Bir süredir siteyi izliyordum. İçten içe, gizliden gizliye var olan maceracı ruh baskın geldi ve üye olmaya karar verdim.

Aslında bu tür sitelerde "geyik" yapacak vaktim olmuyor. Ancak bu sitenin çok yararlı olduğuna inanıyorum.

Üyelerin çoğu burada neden bulunduğunun farkında ve paylaşıma açık. Herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor, konudan uzaklaşıp bel altına vurmaya çalışmıyor.

Aslında buradaki insanların çok önemli bir başka görevi olduğuna daha inanıyorum: Trafikte yer alan diğer aktörleri, iki ayaklı, dört tekerli, sekiz tekerli vb. olsun, eğitmek...

Bence trafik bir ülkenin ya da demokrasinin ne kadar yerleşik olduğunun önemli bir göstergesi... Karşılaştırma yapabilmek için bazı sorular:

-- Trafiğe katılan bütün aktörler (vatandaşlar) ne kadar eşit?
-- Başkalarının hakkına ne kadar saygılıyız?
-- Hata yapanları ne ölçüde hoş görebiliyoruz?
-- Güçlüyüz diye güçsüzü ezerek onun hakkını gasp ediyor muyuz?
-- Güçsüzüz diye güçlüye boyun eğiyor muyuz?
...

Bu ne biçim tanışma iletisi oldu? Böyle olmasını istememiştim. Kendiliğinden bir şeyler oluştu işte...

Sizleri hoş bulduğum için hoş geldim!

hoşgeldiniz. ileti güzel.
saygılar ve tebrikler :rendeer:

Hoş geldin. Ben de 50 yaşındayım...Önemli olan fiziksel yaşın değil, gönül yaşındır...

50 yaş ve yaşlı demişsiniz üzüldüm 80 yaşında motosiklet kullanan kişiler tanıdım ve çok şey öğrendim bence buda demek oluyor ki daha çok gençsiniz:) eğer oğlunuz varsa büyük ihtimalle onla yaşıtımdır bende:)bu arada iletiniz gerçekten güzel kendi adıma bazı şeyler yazmak istiyorum
---Trafiğe katılan bütün aktörler (vatandaşlar) ne kadar eşit?((((bence tamamen eşit yayanda olabiliyorum otomobilde kullanıyorum motosiklette ve herkese olabildiğince saygılı olmaya özen gösteriyorum kendi adıma...))))
---Başkalarının hakkına ne kadar saygılıyız?((((bana ne kadar saygı gösterilmesini istiyorsam o kadar saygılıyım çok şükür kimseye saygısızlık yapmadım bu güne kadar))))
---Hata yapanları ne ölçüde hoş görebiliyoruz?((((onlar yaptıkları hatayı kabul ettikleri sürece hoş görü sonsuz fakat birde ne bildiğini bilmeyenler var onlarıda ne yazıkki pek hoş göremiyoruz))))
---Güçlüyüz diye güçsüzü ezerek onun hakkını gasp ediyor muyuz?
(((Trafikte güçlü güçsüz diye birşey düşünmüyorum özellikle tüm motosiklet kullanıcılarının her geçen gün bilinçlendiği fikrindeyim ve bence en büyük dostluk bağlarından birisi 2 teker sevdası)))
--- Güçsüzüz diye güçlüye boyun eğiyor muyuz?
(((yanlızca inançlarım doğrultusunda kaderime boyun eğerim isyan etmemek lazım.herşeyin hayırlısı demeyi severim)))

umarım bişeyler paylaşabilmişimdir tekrar hoşgeldiniz:rendeer:

hoşgeldiniz... hayatta elde edilmesi en önemli şey tecrübedir... tecrübelerinizden faydalanırsak mutlu oluruz

Abicim hoşgeldin.. Yaşın ne önemi var. önemli olan ruhun be abi. tekrardan hoşgeldin :rendeer:

Hoşgeldiniz yaşlı sayılmasakta olgun olabiliyorsak ne mutlu bizlere!!!:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin yaş ne fark eder yeterki motorun üstünde gitmeyi bil düşmeden:queen:

hoşgeldiniz :cat:

tecrübelerinizi paylaşabilmek dileğiyle...

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Hoşgeldiniz.

Aramıza hoşgeldiniz.Gerçekten güzel bir mesaj olmuş.Paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Hosgeldin abimmm . Benım babamda 1953 dogumlu yamaha bws si ile hergun zirt o insaat zirt dukkan dolasıp duruyor. Zeytinlige gidiyor. Haftada en az 1 kez ( 35 km ) yanii anlıyacagın benden cok geziyor. Motor 30.000 km yi devirdi . Allah kaza bela vermesinn. Aramıza hosgeldin ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar