Kendimi Dağlara vurasım geldi(Gaziantep Malataya)

abi memleketime gitmişsin allah razı olsun kokusu geldi paylaşım için teşekkürler:cat::cat::cat::cat:

paylasım ıcın tesekkurler.cok guzel fotolar koymussun. guzel bı gezı olmus.

çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim, resimler içinde çok çok teşekkürler kendim gezmiş gibi oldum.

convar90by7.jpg

Terörün bitmeye henüz başladığı zamanlar defalarca geçtim o yollardan.
Jandarma trafik kazasına bile zırhlı araçlarla en az 3 ekip giderdi.

Vadi içinde karayollarına ait bir bakımevi vardı. (Malatya tarafına doğru giderken sağda kalır. Şimdilerde yıkılmış ya da özelleştirilip sivillere satılmış olması gerek.) Birdefasında orada durmuştuk. Bakımevinin bekçisi yaşlı bir amca PEKEKE gelir geceleri buralara, ben Gölbaşında kalırım geceleri, gündüzleri gelirim buraya" diye başladıydı sözlerine. Birkaç hikayesi vardı PEKEKE dediği eşkıyalarla ilgili...

Erkenek tüneline girmeden hemen sağda bahsettiğiniz soğuk su ve oraya has meyve, sebze satan küçük barakalar var. Satılan her ürün taze. Ama DUT kurusu çok güzel olurdu. Her geçişte mutlaka uğrar alırdık...

convar229cy3.jpg

Reşadiye geçidi. Karlı, buzlu kış geceleri geçit vermez konuklarına.
Ama bir o kadar da süper manzarası vardır. Deprem ovasını binbir renkteki tarlaları ayaklarının altında görmek çok heyecan verici gelir insana...

Reşadiye geçidini inince bir ilçe var. Şimdi hatırlayamadım. Oranın da alabalığı meşhur hatta...

Fotoğraflar için teşekkürler... :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için teşekkürler . ellerine sağlık , insan böyle resimleri görünce gaza geliyo yhaa:mrgreen:

Heeey gidi günler hey,kaç sene oldu gitmeyeli memleketime nasıl da özlemişim Kanalboyu'nu Şelale'yi....
Çok güzel bi gezi olmuş eline sağlık bana da nasip olur umarım,kazasız belasız nice km.lere yeni gezi yazılarınıza da 4 gözle bekliyorum :rendeer::rendeer::rendeer:

abicim yine cok güzel fotolar.ellerine saglık iyi gezmişsin malatyaya kadar hı? :) bu taraflarada bekleriz saygılar

hayali abi cok guzel gezi olmuş bizleri sanki oralara goturdun eline bilegine tekerine saglık

Osmaniye İl Temsilcisi
Hayali abicim yine harika bir gezi, mükemmel fotoğraflar, bizi alıp taa oralara götüren yorumlarla kusursuz bir görsellik sunmuşsun. Ellerine sağlık abi, fotoğraflara bayıldım. Rabbim kaza bela vermesin abi, sizleri, o sıcak muhabbetinizi özledim abi inan. Antep'e Kadirli den selam ve saygılar.

Mersin İl Temsilcisi
abi şu motprun üzerinden güneşin batış pozu var ya, şimdi masaüstümde..... tekerine sağlık...

bende az geçmedım o yollardan sürgüdende geçmısndır kesınlıkle orada benım memleketım güzel gezi olmus özledım walla memleketımı

convar90by7.jpg

Terörün bitmeye henüz başladığı zamanlar defalarca geçtim o yollardan.
Jandarma trafik kazasına bile zırhlı araçlarla en az 3 ekip giderdi.

Vadi içinde karayollarına ait bir bakımevi vardı. (Malatya tarafına doğru giderken sağda kalır. Şimdilerde yıkılmış ya da özelleştirilip sivillere satılmış olması gerek.) Birdefasında orada durmuştuk. Bakımevinin bekçisi yaşlı bir amca PEKEKE gelir geceleri buralara, ben Gölbaşında kalırım geceleri, gündüzleri gelirim buraya" diye başladıydı sözlerine. Birkaç hikayesi vardı PEKEKE dediği eşkıyalarla ilgili...

Erkenek tüneline girmeden hemen sağda bahsettiğiniz soğuk su ve oraya has meyve, sebze satan küçük barakalar var. Satılan her ürün taze. Ama DUT kurusu çok güzel olurdu. Her geçişte mutlaka uğrar alırdık...

convar229cy3.jpg

Reşadiye geçidi. Karlı, buzlu kış geceleri geçit vermez konuklarına.
Ama bir o kadar da süper manzarası vardır. Deprem ovasını binbir renkteki tarlaları ayaklarının altında görmek çok heyecan verici gelir insana...

Reşadiye geçidini inince bir ilçe var. Şimdi hatırlayamadım. Oranın da alabalığı meşhur hatta...

Fotoğraflar için teşekkürler... :cat::cat:

reşadıyeyı geçınce sürgü var alabalıgı meşurdur oranın bilenler sadece takazı bılıor ilçe olarakta doğanşehir var

Son düzenleme:
Slm

Selamlar Sevgili motosiklet sevdalıları ilginize alakanıza sonsuz sevgiler diliyorum
Malatya gezimizi geçtiğimiz yaz yapmıştık fakat sevinçle görüyorumki bu topic
hala güncellliğini koruyor ne güzel ne hoş teşekkürlerimin kabulünü rica ediyorum her birinizden teker teker...
Eğer Mevla kabul buyurursa bu yaz rotamızda
Bir suriye gezisi öncelikle HALEP ŞAM HAMA HUMUS Gezisi
Daha sonra bir Akdeniz oradan bir iç ANADO'luya geçiş Konyalı dostlarımızın
davetlerine icabet ve daha sonra tabiki MARMOK Görüşmek dileğiyle inşallah
kalın sağlıcakla....

hocam fotoğrafçımısın ya resimler harika
Sevgili dost hayır fotoğrafçı değilim
bilmem belkide birşeyler karşıma çıkıyorlardır sizlerle paylaşmam için beni çek diye ha ne dersin?
p1030539sj1.jpg

raw00249po8.jpg

raw00133kw4.jpg

raw00084tc5.jpg

Ha bu arada inşallah sürpriz bir ADANA ,CEYHAN,KADİRLİ gezimiz olursa inşallah bir fincan acı kahvenizi içmek nasip olur saygılarımla....

Son düzenleme:
güzel gezi olmuş abicim..malatyada 14 ay kaldım askerlik sebebi ile çok güzel şehir yahuu o günlerim aklıma geldi :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
harika bir gezi olmuş tebrikler, hiç gelmedim o taraflara işallah gitmeyi düşünüyorum

vay be yarın gideceğim güzergah ama gerçekten gölbaşından sonra çok güzel virajlar var umarım çok soğuk değildir bu mevsimde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar