KenDi yapTığıM Drift (150T in Antalya)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi .ok etmişin...
buldun fayansı çevir; çevirde vur kask kafanı duvara...
:pr::pr:

Anlamadım bu tepki niye :D :D :D
Aerox yada runner vardıda asfaltta denemedik mi ???
Emin ol asfallttada denerim ama Chine dagılır sanırım...

Aga cafedeydik ne bilim takma gereği duymadım en fazla motor altımdan kaçar die düşündüm...
o adamdaki motor bende olsa ama takardım izledim o vidyoyu :D

tbk_1980 canım benim oknanın dediği gibi su vardıda bizmi baraj yapmadık :cat: tebrik ediyorum kardeşimi bi yerden başlamak lazım bugün fayans yarın sıcak asvalt cnm benim olumsuz yorumlara kafanı takma kafana sadece kaskını tak bu yolda devam et :rendeer:

Sağol bea morolim düzeldi abi :D
Ayrıca 4 zamanlının düz asfaltta dönmesini bekleyen zihniyetleree inanamıyorum ... :S
Hadi küçük kasa belki bizimkiler bide büyük ...
Tüm yorumlar için tşk.

İyi .ok etmişin...
buldun fayansı çevir; çevirde vur kask kafanı duvara...
:pr::pr:

::plus1:: Kask nerde:pr: Gösteriş peşinde gibi bi haldesin...Kask yok,millet yüzümü görsün der gibi:farao:Yazık,kendi hayatın kendi kararın:pr:

Ayrıca hala geri kafalılıkta devam ediyorsunuz...Asfaltta da yaparız bilmem ne diye...Size fayansata bende yaparım gidin asfaltta yapın diyen YOK...Sende sana benzeyen arkadaşının tavsiyelerini dinlemeye devam et olumsuz yorumlara bakma devam et bu yolda...Aferin size...:farao::farao:

Son düzenleme:
Bencede ya siz böyle bi hareket yapmamışsınız hayatınızda yada zengin çocuğusunuz r1 lerden inmemişsiniz...

Evet altımda öyle bi motor olsa yapardım asfaltta

Ayrıca nereden biliyorsunuz benim hiç kak tamkmadığımı belki orada yanımda değildi belki kaskım arkadaşımdaydı belki kaskımı çaldıar...

Yargısız infaz yapmayın kasksız yola çıkılmıyacağını bende biliyiorum ama bu motorda böyle bi haretket yaparken heöde fayansta takmamışım işte sen istediğin kadar laf yapasnda takmamışım ha ne olur bi dahakine takacağım varsada takmam ayrıca sadece burada yok kaksk normalde takatrım yani ayrıca kim kask takmazki bi kere mecburiyeti var burada çok bilmişlik taslayanlara gitsin bu yazı da

(Yukarıdaki mesajların birinde dikkat edersen fayansta ebnde çeviririm yazıyor kursan görürsün...)

Son düzenleme:
tamamen kötü örneksin (hiç alınma ve darılma) kask takmadığın gibi birde o tip hareketlerle kötü örnek oluyorsun. birde "devamı gelicek (gelecek yazmalıydın)" yazmışsın. Allah akıl fikir versin bir kaza durumunda ne duruma düşeceğini düşünmeden hareket etmişsin. :farao:

:pne güzel dönüyo o öyle ya.allahtan mağazadan içeri girmemişin.bence bir dahaki sefere hem kaskını,korumanı tak hemde mümkünse cam,mağaza olmayan bir yerde devam et.ayrıca asfalttada döner o merak etme ama tecrübe lazım:p

:D :D :D
Şu tepkilere bak yaw ...
Size kim ezberletti bunları
Tamam vidyoyu sileyim olsun bitsin o beyinciğiniz üzülmesin :D
Korkuyosanız binmeyin Allah aşkına ya
Şimdi bu mesajı görenler hiç kask tamadığımı kask takanlara küfrettiğimi sancak helal olsun vallahi

İşte Marv ın dediğini demeliydiniz bence onun dediğini yapıp ikinci vifyomda takıcam...

asm

Bizim bir arkadaşta sürekli böyle hareketler yapıyordu 151 RS ile

Yapma İbram etme İbram derken kafayı gözü kıracaktı ki Allah'tan birkaç ilahi uyarı ile yırttı :)

Aman kardeşim dikkat et. Keyifli şeylerdir ama sonu hüsranla biter bazer.

O tip zeminde motor altından çabuk kayabilir.

bsyler yazıcaktım ama vazgecmiştim yazıyım bari
eger yapıosan bazı seylere dikkat etmelisin oncelikle koruma o motor altından kaydıgında emin ol senide alıp goturebilir
snr lastikler ztn gordugum kadarıyla cin malı adi lastik var asvaltla ztn arası ii diildir o lastiklerin bide bole eriterek cok ii bişy yapmıosun
vee son olarak fanyans uzerinde yapmak hiç mantıklı diil asvaltta yapmak daha kolaydır ama seliminde dedigi gibi tecrube gerektirir git bos bi yolda korumalarınla asvalttta yap

abi beceri olarak güzel.ama devamı gelicek yazdı sonunda,bence gelmesin.motoruna yazık.
tabi tebrik etmeyide unutmayalım

Böyle güzel uyarılarla yol gösterecek olan bilgiller ve büyüklerin yorum yapması gerekir...
Lafa atlayıp kendini bişey zanneden kişilerin değil...
Böyle bişey yaptığıma göre demekki yapmaay devam edicem yaparken nelere dikkat edeceğimi söyleyenlere teşk.

örn(Marv , mhrmkpnr , mr_sago , asm , raven71 , death , demir gürsel)

Teşekkürler

ben beğendim kardeşim..kimseye akıl verecek yol gösterecek kadar kendimi akıllı hissetmiyorum...sonucta arkadaş 5 yaşında bebe değil...kendisi bilir...takar takmaz...bedelini kendi öder ailesi üzülür...kısa mesafeli bir akrobasitk hareket için kask takmamaış olmamasını anlayabilirim..Hiç Antalyaya gitmediğiniz belli oluyor...Antalyada kask takanlara uzaylı diye bakıyorlar...heleki ilçelerde Anadoluda kask mask hak getire...iyi bişeymi hayır...ama kalp kırmanında bir anlamı yok...Ustura valla sabırlıymış...bana yazılcak kalayı basar siteden atılırdım...:p

sonuc...herkesin aklı kendine fazlasıyla yeter...ok..akıl verme para ver demiş atalarımız...gönder bakalım Tubiş bi SHOEI alda paşa paşa taksın...desem hemen tüyersin şimdi topikten...:pşaka be...gerilim yapmayın efendi efendi izleyin...

Son düzenleme:
Pek bi ezik gördüm seni

Kask takmamak tabii ki senin seçimin, koruyacak bir beynimiz var bizim, o yüzden kendin bilirsin yanii...

tubiş herkezin beyni kendine hakaret edicek kadar beyin bizdede far biraz saygılı tepki verelim lütfen :pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar