Gözünüz gibi baktığınız motorunuzla bunları yapar mısınız

Yarı maaşla bu motosikletlere sahip olabilsek bizdede bunları yapan çok olur.... :cherry:

Kötü düştü deniooo :p ne kask var ne koruma...

Son düzenleme:
bence motora diil kendinize demeliydin o adamın kesin kırıldı biyeri nası inlio yerde

GKN

petrol kralı olmaya gerek yok aslında
stund işine çok hasta olsaydım, kazalı bi makia alıp yapardım
yani4-5 liraya yapılabilecek bi iş:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O makineleri en fazla 1-2 bin dolara alıyorlar, bundan doğal ne olabilirki...

Ve Muharrem haklı, motor zaten bedava, arkadaş ne yapıyorsa kendisine yapıyor, videonun sonlarında karnında ciddi bir yara gözüküyor.

bole prof motorcularda bunu yaparsa baksanıza hıc bır koruma yok...fazla guvendenmı oluyo nedır

bizim burda çinliye verdiğimiz paraya adamlar orda gördüğün makinalara biniyolar dostum.bırakda tadını çıkarsınlar.ama motora olan bişey yok olan korumasız salağa oldu

eleman hak etti ama...o diilde adam orda can çekişiyo arkadaşı daha orda lastik yakmaya çalışıyo...:queen::cherry:

Ben kesinlikle yapmam..Yapanada kızarım..
Yoksa sonunda aynen o dino gibi sızlanmaya başlar..:wiinkk:

İlk video daki stopie ile tutturamadığı şişeyi kendi tutturacaktı az kaldı :p:p:p

Ben yapardım ama motosikletimin bakımını aksatmazdım. Düşen adama ise yazık olmuş. Karın bölgesinin sağ tarafında yanık yada soyulmaya benzer geniş bir yara gözüküyor.

o adamın düşeceği ilk izlemede içime doldu çünkü kötü geliyordu:cherry: düşünmeme kalmadı takır tukur sesler geldi zaten. valla o paraya bende alsam ufak tefekte olsa yapardım heralde. ama çokta merakım yok çok şükür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar