kemalcolak34 kaza yapmis.Durumu iyi.

ya hangi çolak bu benımde soyadım çolak ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TOPRAĞUM. BENDE ŞİLE YOLU ÜZERİNDE OTURUYORUM ....ALLAH kımseye kaza bela vermesın....

Ya yater artık :( Ne zmn sıra bana gelcek dıe artık korkmaya baslıyorum. Hemen Hemen hergun bır kaza. Allah yardımcımız olsun.

Kemal abı gecmıs olsun Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun:rendeer:

Bu yaz niye böyle oldu ya:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlarım dostarım kardeşlerım hepineze ne kadar teşekkür etsem azdır şimdi iyiyim Allaha şükür ayağimda bi çatlak var tarak bölgesinde yaklaşık bir ay kadar motordan uzak kalıcam ama yüreğim kalbim sizlerle tekeriniz düz bassin salıcakla kalın.

Kemal'e büyük geçmiş olsun. Ucuz atlatmış olmasına sevindik. Biran önce motoruna dönmesi dileğimiz.

Geçmiş Olsun.

arkadaşlarım dostarım kardeşlerım hepineze ne kadar teşekkür etsem azdır şimdi iyiyim Allaha şükür ayağimda bi çatlak var tarak bölgesinde yaklaşık bir ay kadar motordan uzak kalıcam ama yüreğim kalbim sizlerle tekeriniz düz bassin salıcakla kalın.

:pale:kardeşim verilmiş sadakan varmış bu illet öyle bi hastalık ki ben şahsen motorsuz motorcu olarak bu tadı 1-2 defa tattım ama işte bunun en vahim yeride bu trafik kazaları ne diyelim umarım çabuk toparlanırsın tüm dualarım seninle:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş oLsn arkadaşım. En Kısa Zamanda iyiLeşmen Ve Motoruna Dönmen DileğiyLe... Bu aY harbidEn Sakat yau Arkadaş Haklı Sanırım

çok geçmiş olsun buaralar nedense kötü haberlerin ardı arkası kesilmiyor.umarım bi an önce sağlığına kavuşursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar