kemalcolak34 kaza yapmis.Durumu iyi.

Bu sabah, Sile - Sofular yolu uzerinde seyirederken Kamyon'un sikistirmasi sonucu yol disina cikmis...Bildigim kadari ile kendisinin aya tarak bolgesinde catlak varmis..Motorda ise maddi hasar var.Herhangi onemli bir problem yok.

Bu sabah, Sile - Sofular yolu uzerinde seyirederken Kamyon'un sikistirmasi sonucu yol disina cikmis...Bildigim kadari ile kendisinin aya tarak bolgesinde catlak varmis..Motorda ise maddi hasar var.Herhangi onemli bir problem yok.

Abi hayırdır inşallah ya :pale: bu yaz hemen hemen hergün bi kaza haberi aldık :pale:
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haydaaa.bu nedir abicim hergün biri kaza yapıyo ş.refsizin biri yüzünden :pr:
geçmiş olsun diyorum burdan kemal ..

şimdi konuştum ayagım agrıyomuş dikenlerin arasına düşmüş yaralar varmış vucudunda ama iyiyim dedi
çok geçmiş olsun kemal

telefonla konustum sofular yolunda tır cıkmıs onune buda aradan geciyim derken on tekerin cukura gelmesi sonucunda motor hakımıyeti kaybetmiş uzerinden ucmus ormana dogru ayagında catlar varmıs sesi iyi geliyodu bişi yokmus motorda maddı hasar dısında diyorum size ısrarla bu ayda bişi var neden kimse beni dinliomıyo offf kafayı yemek uzereyim geçmiş olsun kemal abim allah askınıza dikkat edelim neolursunuz daha fazla bişi duymak istemiyorum

Son düzenleme:
Abi hayırdır inşallah ya :pale: bu yaz hemen hemen hergün bi kaza haberi aldık :pale:
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum. :rendeer:

dostum vallahi bu ayda bişiler var yanı nası diyim tanıdıgım herkes kaza yaptı bende dahıl allahım su ramazan ayının hatrına bizleri bize bagısla :salut:

Hay Allah noluyoo yaaa :pale: Geçmiş olsun geçmiş olsun :rendeer: Kaza haberi duymak istemiyorum artık yaa :pale:

nedir bu ya üzerimizde bir uğursuzluk devam etmekde...
ALLAH dahada beterinden korusun! çok geçmiş olsun umarım biran önce ayağa kalkarsın:pale:

Abi geçmiş olsun en yakın zmanda ileşmen dilegiyle..

Arkadaşlar dikkatli olalım ne olur, hergün bir haber korkmaya başladım:pr:

Allah(c.c) hepimizi korusun.

Çok geçmiş olsun, maddi hasar hallolur önemli değil...

Ancak Ramazan başladı bence şimdi çok daha dikkatli olmamız lazım. Asıl tehlike şimdi başlıyor bence. Açlık yüzünden dikkati dağılan ve iftara yakın saatlerde yemeğe yetişmeye çalışan araç sürücüleri yüzünden zor anlar bekliyor bizleri...

Büyük geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle... :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar