Sence zararı olsa ben alır mıydım.Valla motorum rahat hava alsın.Filtre temizliği kolay olsun.Çekişi artsın gazı açınca da sesi çıksın diyorsan alırsın arkadaşım.İşe yaramayan bişey olsa hava filtreleri imal edilmezdi herhalde.Senin motorunda da var benzeri ama kapalı bi kutu içinde olduğu için hava yeterince karbüratöre girmiyor.Motordan anlayan arkadaşlar ne demek istediğimi anlamıştır sanırım.
Herkese iyi geceler
Hava filtresinin ne işe yaradığı hakkında senin kadar olmasa da :cherry:az çok fikrim var elbette ben bu ürün için sormuştum, sen daha iyisini biliyorsundur ya :cherry: motorun içine giren hava arttıkça motorun içine giren pisliklerde artar bu pisliklerde pistonların daha fazla çizilmesine imkan sağlar, sonuçta bizim motorumuz 150 cc'lik bi motor performansı artsa nereye kadar artacak, biraz performans sağlayacağız diye motoru biryerlerde bırakmak istemem.
Hava filtreleri aracın çekişi artsın, gazı açıncada sesi çıksın diyemi kullanılıyor acaba ben onları motorun içine giren havayı temizlemek için kullanılıyor zannediyordum :cherry:, ben sana bu ürünün şu rahat hava aldırma konusunda ne kadar rahat olduğunu sormak istemiştim zararlı olacak kadar çokmu yoksa makul bir rahatlıkmı? neyse ben anlatamamışım herhalde, ben biraz daha motordan anlamaya başlayınca yazını tekrar okuyayım belki o zaman bişeyler anlarım, yinede sağol :wiinkk:
:queen::queen::queen: