doğrusunu yapıyorsun tenha yollarda tecrübe edinip, trafiğe atılmak daha mantıklı
haklısın aga ancak bu arka sokak işini fazla abartıncada trafikten korkar olur oda iyi deil. orta trafik kırmızı ışık olmayan yerler en güzel alanlar. Dur kalk işini çözdümü zaten problem kalkıo. İlk bi kaç gün kırmızı ışıkta stop ediyodum ama alışınca geçti. Gerçi arkadaşta ehliyet yomuş bence çıkma alana kadar sen. Motorun yarı parasını cezaye vermek hiç hoş bişe deil.
old wolf motorun güzel iyi süslemişsin. darısı benim başıma...
kewayciler herkeze selam istanbul mt bu hafta marmara turu düzenliyor gelebilecek arkadaşları aramızda görmek isteriz :rendeer:
duyuru bölümünde marmara diye başlıkla açıldı incelemek isteyen arkadaşlara duyurulur.........
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/30388-29-nisan-marmara-mt-bulusmasi.html
Megalomanca gelmesin lütfen ama yeni başlayan arkadaşlara önemli bir uyarı yapmak istiyorum. Büyük ya da küçük olarak değilde hepsine kaza diyelim. Olmaması en büyük temennidir. Lakin ilk kaza herzaman tamam "galiba ben bu işi artık kopardım" denilen anlarda oluyor.
Formül çok basit:
Hız x (Tecrübesizlik+ oturmamış güven duygusu+ talihsizlik) = KAZA
Sadece dikkat. :cat:
herkese merhaba bizim keeway topic i almış basını gitmiş bakıyorum bari ayrı bi site kursaydık
arkadaslar ben gecen agustostanberi 4000 km yaptım sl150 oldu 6000 ama buarada bazı paslar olustu ozellikle sonradan yapılan aynalarda ve arka selede (sonradan ne eklediysem yani)
pas olayından bi kaç kişi bana bunların zımparalanıp + gaz yagıyla cıkabileceginden bahsetti sizin fikirlerinizi merak ettim????
ikinci olarakta keeway in uzerine busene varımı yogumu satıp fazer almayı dusunuyorum deneyim olarak keewayciler ne der merak ediyorum???
herkese eyvallah
....az kalsın düşüyordum zor toparladım ve ciddi anlamda korktum 10-15 cm lik farkla adam az kalsın sol bacağı götürüyordu.
slm beyler ya kendi motorumdan bi kaç resim eklemek istiyorum ama bulamadım nasıl ekleniyor resim?
şimdide teşekkürler