Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar airbrush hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum kimseden cevap gelmedi bende araştırdım eğer eklemeyi başardıysam aşağıdaki resimde görülen resime benzer bir resim sadece depo üzerindeki (deponun iki yanınada) 1.000 YTL gibi bir fiyat çıktı. bildiğim istanbulda bunu yapabilen birkaç kişi var ben fiyatı duyunca yüzümdeki dumur ifadesiyle sorduğum yerden ayrıldım daha uygun fiyatlara bu işi yapabilen tanıdığı olan varsa bizimle paylaşsın yada resim yeteneği olan sl ci bir arkadaşımıza ortaklaşa bir airbrush seti alalım (küçük bir kompresor,airbrush tabancası ve boyalardan oluşuyor) hem para kazansın hemde bizim motorları uygun fiyattan boyasın:queen: seti kendim alayım diye düşündüm ama bendeki yetenekle ancak cin ali resmi çizebilirim:queen:

aırbush bende ısterem söle gusel bı sey:queen: yanlız fıyat tehlıkelı mumkun degıl cok daha asagası olması lazım:) vaktımbulurdum muhakkak ama eyer sen bulursan uygun fıyata fln benıd haberdar et bende yaptırmak ısterım uygunsa neden olmasın:bounce:

gece bu konuda hakan la bi konussanıza gecenlerde boya tabancası pistole falan alcam mendo nun dukkanda hem boya işlerini hemde airbrush işlerini yaparız yakında dıyodu bi gelişme olmuşmu ??
yusuf hocam honda city aldık eyvallah saolasın allah cumlemıze kazabela vermesın ,, ama ruhsat işlemleri hala hallolmadı 2. gun oldu bekliyoruz hala :pr:

Arkadaşlar benim motora oturunca yada azcık kasise girince ayaklığın olduğu yerden bi ses geliyor hafif. Hani hareketli bir aksağanın yağsız kaldığında çıktığı ses gibi. Bizim motorda nerleri yağlamak lazım ayaklık amartisör bağlantıları felan??

bence gres falan değil en sağlamı wd40 tıslatacaksın bitecek

BEYLER 15 GÜN ÖNCE ALDIGIM CAMI YENI CAM ALDIGIM ICIN SATIYORUM KURU KAFA STICER VE AYAKLARI ILE BIRLIKTE 30 YTL :bounce:

cobalt tm konusurum ben bi ara bu arada hayırlıolsun yenı araban hadı bakalım

he vala koruma demırını var ıstıyen olursa onuda verırız :)

abi sen bitane gittigidiyor tükkanı açsana. biz parçaları senden tedarik edelim kolayca :)

zekı cocuk senı :) hayat işte takılıyoruz öle.

jameika yalandan bınmısın vfr nın ustune :cherry:

hee bak benım senınle ılerleyen aylarda bı işim olabılir gerısını özelden konusuruz:cat:

Son düzenleme:
ehehehehhehe ne zaman alıcaksın ab ona göre söle?

:bounce: ........................

Son düzenleme:
wd40 pas çözmek için değil pası önlemek içindir+hareketli tüm parçalarda kullanılabilir örnek evdeki kapı gıcırdıyorsa menteşelere sık gıcırtı bitsin ama sakın motorun fren aksamına sıkma yalan olursun

bazen sen keewaymıalıcaktın? nerden kaca sıfırmı alıcaksın? merak ettımde.kartalda oturan arkım var benım devamlı gelıyorum oraya bu arada.

gece balayyusuf hocam ilgileniyo airbrush işiyle saolsun söyle güzel bir fiyat çıkarsa beraber götürürüz sl leri.

Merhaba arkadaslar bu motoru Istanbul da sifir alan arkadaslar nereden aldiklarini soyleyebilirlermi bana acaba?

Su anda bana en uygun yerler feyizoglu ve motovizyon gibi gozukuyor.

evet motovizyon iyi fiyat veriyordu. ama ben eskişehirde olduumdan gelip alamamıştım.

Bugün makineyle 105 yaptım yol olsa dahada giderdi. daha alet 200km yi devirmedi. Motorumu 1 kat daha sevdim. bu hız yeterli bence. ki 120 130 yapar rahat rodajdan çıkınca. Bana motoru almamda faydası olan arkadaşlara tavsiyelerinden dolayı teşekkürller arkadaşlar..

Başlangıç gelişme sonuç motoru. Şiddetle tavsiye edilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz.

Forum şenlenmiş gene. Bu _gece efendi yedek parça dükkanına çevirdi burayı. o senin sattığın ön camın pembesi var bende. önünde de çiçek kız candy nin fotoğrafı var. Ben de onu satıyorum :)

FUAR GÖRÜNTÜLERİNE DEVAM...

kanunitigerfb7.jpg

Polislere bundan vermişler haberiniz ola.. O arka çanta yok normalde. kim astıysa onu?. Görünüş fiyakalı.. -Kanuni

aquilaqh5.jpg

Buna yorum yapmıyorum. Yakınında olmak bile acayip bir haz verdi. saygı duyuyorum.. -Hyosung

... Bir daha sonraki konumuz çantalar. Bunlarla ilgili görüntüleri de fikrimiz olsun diye koyacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar