Cobalt hayırlı olsun yeni araban (ne aldın bu arada?) kazasız belasız sürüşler dilerim.
arkadaşlar airbrush hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum kimseden cevap gelmedi bende araştırdım eğer eklemeyi başardıysam aşağıdaki resimde görülen resime benzer bir resim sadece depo üzerindeki (deponun iki yanınada) 1.000 YTL gibi bir fiyat çıktı. bildiğim istanbulda bunu yapabilen birkaç kişi var ben fiyatı duyunca yüzümdeki dumur ifadesiyle sorduğum yerden ayrıldım daha uygun fiyatlara bu işi yapabilen tanıdığı olan varsa bizimle paylaşsın yada resim yeteneği olan sl ci bir arkadaşımıza ortaklaşa bir airbrush seti alalım (küçük bir kompresor,airbrush tabancası ve boyalardan oluşuyor) hem para kazansın hemde bizim motorları uygun fiyattan boyasın:queen: seti kendim alayım diye düşündüm ama bendeki yetenekle ancak cin ali resmi çizebilirim:queen:
![]()
Arkadaşlar benim motora oturunca yada azcık kasise girince ayaklığın olduğu yerden bi ses geliyor hafif. Hani hareketli bir aksağanın yağsız kaldığında çıktığı ses gibi. Bizim motorda nerleri yağlamak lazım ayaklık amartisör bağlantıları felan??
bence gres falan değil en sağlamı wd40 tıslatacaksın bitecek
wd40 mucize gibi bir şey sanırım, nereden bulabiliriz wd40