Arkadaşlar benim sevgili karakaçanım bu akşam ilk kez bana naz yaptı, baya bi yordu, tutturdu ben burada rahatım bi yere gittmem diye :mrgreen:
Benim evin oralarda kapalı garajım yok,

ale: olmadığı içinde ben karakaçanımı aralık ayı başı gibi artık kar kışta gelir diyerekten (hoş gelmedi ya

r: neyse) bir kapalı garaja bırakmıştım, bizim evede çok yakın değil, neyse işlerin yoğunluğundan o gün bugünde yanına gidipte şöyle arada bir çalıştırma imkanım olmadı. Bugün, kısmetse haftaya hem fuara gideceğiz artık havalarda çok kötü olmaz hemde 2000 bakımı falan yapılması lazım hafta içide onu hallederim diyerekten gidip alayım dedim, gelin görünki bizim karakaçan bize küsmüş marş basmadı neyse dedim, ayakla çalıştırayım, baya bir uğraştıktan sonra çalıştırdım, şöyle kısa bir iki tur attım geri geldim birazda boşta çalıştırdım artık tamamdır diyip birşeyler atıştırayım da evime gideyim dedim, uzatmıyayım yemekten sonra yanına gittim yine marş almadı yine ayakla çalıştırdım sonra tam kaskımı takıyordum bir daha stop etti

r: biraz ayakla uğraştım çalışmadı bende dedim önümdeki hafif yokuştan ben bunu salayım vurdurur çalıştırırım ama yokuşun sonuna geldiğimde ne yazıkki hala çalışmamıştı

r: , orada rahat bi 30 - 40 dakka ayakla çalıştırmaya çalıştım yemedi en sonunda bizim eniştenin arabasından aküyü şarj ettik onun içinde baya bi uğraştık ama en sonunda çalıştı rölanti ayarıyla biraz oynadım falan tam tamamdır artık diyordumki yine stop etti

r: yine arabanın aküsünden şarj ederek çalıştırdık

sonra ben oradan yola çıktım hiç gazı kesmeden durmam gerektiğinde ara gazla falan eve kadar geldim, evin önünde yine stop etti ama bu sefer marş bastı ve tekrar çalıştı ben rölantiyi açayım derken hepten kısmışım galiba onu düzelttim ve bıraktım karakaçanımı
Buradan şöyle bir ders çıkardım, kardeşim bu aleti fazla yalnız bırakmayacaksın küsüyor::lac:: , olduğu yerede alışıyor sonra götür götürebilirsen :queen: :queen: :queen: