- Konu Yazar
İşte gene güzel ve anlamlı bir ziyaret... Daha önce Darülaceze ve Eyüp Çocuk Yuvasına yapılan ziyaretlerden sonra şimdide Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvasına gidiyoruz.. Yuvada bizlere, sevgimize ve desteğimize ihtiyacı olan 7-12 yaş arası kız-erkek toplam 62 çocuk koruma altında..... 1 Nisan Pazar günü saat 15:00 ile 16:00 arasında İkindi Çayı saatinde çocuklarımızla toplam 1 saat geçireceğiz....Ziyaretimiz 12 kişi ile sınırlıdır...Ziyaret sırasında kurumun bizden tek talebi 62 çocuğa yetecek süt veya meyvesuyu ve de içeceğin yanında yenebilmesi için kek veya poğaça...
Ayrıca kurumda kalan tüm çocuklar okula gitmekte.. Kurum yetkilisi ile görüşmemde ‘Almak zorunda değilsiniz ama okul malzemesi eksiğimiz var’ diye belirttiler.. Uhu, mavi plastik dosya, pilot kalem v.s. .. kırtasiye konusunda bize destek vermek isteyen arkadaşlar [email protected] adresinden ozkansava ile irtibata geçerse kendisi size eksikler konusunda yardımcı olacaktır.
ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ.....
Hepinizin desteğini bekliyorum.......................:cat: :cat: :cat:
Ayrıca ziyaretten önce 1 NİSAN PAZAR SABAHI saat 11:00 de ÇENGELKÖY ÇINARALTINDA KAHVALTI yapıyoruz.. kalabalık ve güzel bir kahvaltı için katılım bekliyoruz.. Hep beraber orada hasret giderelim..sonrasında yuva ziyaretine katılan ekip oradan Üsküdara geçer... Fuara gidecek bir grup da karşıya hareket eder... güzel bir güne sıcacık sohbetlerle başlamış oluruz...
KATILIMCI LİSTESİ
1. delipoyraz
2. vınvın
3. Akbulut
4. ozkansava
5. blue black
6. kırmızı
7. desperadost + gitarı
8. dostdark
9. Kaiser
10. vedatarpaci
11. 007
12. Keane
13. edy
14. caprice3434
KATILIMCI LİSTEMİZ DOLMUŞTUR... TEŞEKKÜR EDERİZ......
BEN EMEĞİ GEÇEN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM...
ÇOK ÖNEMLİ
arkadaşlar az evvel ben Akbulut ve ozkansava yuvaya gidip müdüre hanımla son kez konuştuk... Bize 14 kişinin ziyareti için izin verdi sağolsun.. tüm liste gidiyoruz.. ayrıca AKBULUT arkadaşımızda bize yardımları ulaştırmada yardım edeceğini bu yüzden o gün araba ile katılacağını bildirdi... kahvaltı ve ziyaret günü yanınızda taşımakta zorlandığınız bir paketiniz varsa lütfen Akbulut ile irtabata geçerek Cumartesi den teslim yapın.. bölelikle Pazar günü katılımlar sırasında yolda rahat edersiniz diye düşünüyorum...
HADİ ÇOCUKLARIMIZ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR...
kahvaltıya katılmak yada gelenleri takıp etmek isteyen arkadaşlar http://www.motosiklet.net/forum/duy...tiya-kahvaltiya-ardindan-fuara-gidiyoruz.html
bu linki kullanarak kahvaltı başlığına ulaşabilirler... hepinizi bekliyoruz.....
Ayrıca kurumda kalan tüm çocuklar okula gitmekte.. Kurum yetkilisi ile görüşmemde ‘Almak zorunda değilsiniz ama okul malzemesi eksiğimiz var’ diye belirttiler.. Uhu, mavi plastik dosya, pilot kalem v.s. .. kırtasiye konusunda bize destek vermek isteyen arkadaşlar [email protected] adresinden ozkansava ile irtibata geçerse kendisi size eksikler konusunda yardımcı olacaktır.
ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ.....
Hepinizin desteğini bekliyorum.......................:cat: :cat: :cat:
Ayrıca ziyaretten önce 1 NİSAN PAZAR SABAHI saat 11:00 de ÇENGELKÖY ÇINARALTINDA KAHVALTI yapıyoruz.. kalabalık ve güzel bir kahvaltı için katılım bekliyoruz.. Hep beraber orada hasret giderelim..sonrasında yuva ziyaretine katılan ekip oradan Üsküdara geçer... Fuara gidecek bir grup da karşıya hareket eder... güzel bir güne sıcacık sohbetlerle başlamış oluruz...
KATILIMCI LİSTESİ
1. delipoyraz
2. vınvın
3. Akbulut
4. ozkansava
5. blue black
6. kırmızı
7. desperadost + gitarı
8. dostdark
9. Kaiser
10. vedatarpaci
11. 007
12. Keane
13. edy
14. caprice3434
KATILIMCI LİSTEMİZ DOLMUŞTUR... TEŞEKKÜR EDERİZ......
BEN EMEĞİ GEÇEN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM...
ÇOK ÖNEMLİ
arkadaşlar az evvel ben Akbulut ve ozkansava yuvaya gidip müdüre hanımla son kez konuştuk... Bize 14 kişinin ziyareti için izin verdi sağolsun.. tüm liste gidiyoruz.. ayrıca AKBULUT arkadaşımızda bize yardımları ulaştırmada yardım edeceğini bu yüzden o gün araba ile katılacağını bildirdi... kahvaltı ve ziyaret günü yanınızda taşımakta zorlandığınız bir paketiniz varsa lütfen Akbulut ile irtabata geçerek Cumartesi den teslim yapın.. bölelikle Pazar günü katılımlar sırasında yolda rahat edersiniz diye düşünüyorum...
HADİ ÇOCUKLARIMIZ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR...
kahvaltıya katılmak yada gelenleri takıp etmek isteyen arkadaşlar http://www.motosiklet.net/forum/duy...tiya-kahvaltiya-ardindan-fuara-gidiyoruz.html
bu linki kullanarak kahvaltı başlığına ulaşabilirler... hepinizi bekliyoruz.....
Son düzenleme: