TANZİMO, sağolası abi böbrek için söylediğin önerileri yapıyorumz.
Zaten iğneyi yanımdan hiç ayırmıyorum, her 12 saate bir sancı kesin geliyor!
Dr. kıracaz mecburen dedi.
Buarada benim motordan 2 - 3 viteste enteresan sesler geliyor zaman zaman!
Belki 4-5'de de geliyordur ama o zaman hızlı olduğum için duymuyorumdur.
Şu an yan çantalar takılı olmadığı için onların vidaları da boşta.
Yarın çantaları da taktırdıktan sonra, aynı sesler gelmeye devam ederse işimiz var.
Omersun, 40 YTLye nasıl bir sisi bar takılacak merak ettim. Fiyat makul ama...!
Fren pedalı orjinal haliyle biraz sol'da kalır ve pedala basmakta zor olur, çaresi çok basit...! dediğimi yaptığında; işlemin basitliği ve sonuçtaki rahatlık karşısında şaşıracaksın.YAPILACAK İŞLEM: Motoru orta sehpaya al, motorun sağ tarafına geçip çömel ve sol elinle sağ ayak pedini tut, sağ elinle fren pedalını tut ve kendine doğru olanca gücünle çek, aşağı yukarı 5-6 cm pedalı kendine doğru çekebilirsin. çık motorun üstüne bir dene, hoşuna gitmezse aynı işlemi tekrarlıyabilirsin. Kısacası bu iş için alet/edevata gerek bile yok 2 dk.da iş bitiyor ama sonuç mükemmel oluyor. Bütün Keeway Dostlarına da tavsiye ederim.
Boğaçhan, bende 40 YTL'lik sisi barın sadece fotoğrafını gördüm!
Adam yaptığı motorların fotoğrafını çekmiş, ama piyasada ki Çelik motor filan var ya onların benzeri. Yani çok yüksek değil, ama fotolardan gördüğüm kadarıyla idare eder. Bugün bir de başka bir motorcu da gördüm, onlar da 50 YTL dediler ama, bizim motora uyması için sisi bardan birkaç yer keseceklerini söylediler. Çünkü onlar bizimkinin değilmiş, bizimkine uyduracaklar anlayacağın. Büyük demirleri var çantanın altına da çantayı tutmak için gelen yerler var!
Hiç olmazsa onu yaptıracam artık, bildiğiniz yerde var mı sisi bar!
Fiyatı nedir, ben Mersin'den nasıl temin ederim!
Fren ve basamak ayarını da henüz yapmadım ama, en kısa zamanda yapacağım, hakikaten ayağımın frenlere alışacağı yok yoksa!
Herkese keyifli sürüşler!