kabuto keske öle yapsaydık yanlız sen bıtaraflarında kaynak fln var dedın bu nası iş? sıfır degılmı o makına hıcbı anlamadım dedıgım gıbı ıstersen bı aksam göreusebılırz öle sıkıntılar yasıyabılırsın bellıkı daha acemısın ama kızma öle dedım dıye zamanla oturur hersey yoluna daha parcalar yerıne tam oturmadıgı ıcın bosu bulman bıraz zor olabılır ama onunda yöntemı var eyer bosa gecmıyorsa motoru ustundeyken ılerı yada gerı yap sonra bosu bulursun.
aynı zaman uzaktan kumanda calısmıyor dıyorsun bence sen yanlıs yapıyorsun bak sımdı: motor sogukken kesınlıkle calısmaz yanı sabahları fln deneme bosuma

motor sıcaksa yanı ısındıktan sonra sehbaya alıyorsun ve vıtesde bosta olucak o zaman calısır anladın.
benımde debrıaj sonlara dogru kavrıyo ama gayet memnunum aslında daha guseldır böle olması cunku ötekı turlu stop ettırmem daha yuksek
sen canına sıkma anlıyorum ailenıde karsına almısın,senı menderes usta ıle tanıstırırım varsa motorda bı yanlıs 2 dk halleder. aldıgın yer sanırım mınıbus yolundakı sag tarafdan aldın neyse sen zevk almaya bak:rendeer:
bak benım ıs yerım kızıltoprakta ıstersen atla gel sampıyon kokoreccının ustundeyım