vıceroy;479204' Alıntı:Pazartesi ilk fırsatta konjektör fiyatını alır ve bilgilendiririm.:
Vıceroy ''önemli değil rica ederim sende kendine iyi bak dostum''
Değerli sl 150 kullanıcıları bayramın 2. günü sağ şeritte ilerlerken bayan bir polo sürücüsünün aniden sağ şeride hatalı geçişi sonucu kaza yapmıştım. Yerde 2 metre sürüklendim.motorun siyah kısımlarında çizik bile yokken (koruma demiri sayesinde)vites çubuğu döküm oldugundan darbe etkisi ile kırıldı.Ayak koyduğum palet ise yamuldu. ben işteyken servisim sağolsun geldi incelemelerini yaptı parça listemi çıkardı.zannediyorum her serviste tüm aksamların şeması ve dolar üzerinden fiyat listesi var. sol ayaklık braketi 18 ytl, sol ayak lastiği 3 ytl, sol ayaklık demiri 5.67 ytl vites pedalı 25 ytl onların kargo siparişini bile beklemeden sıfır satılık motorunkileri söküp taktılar sağolsunlar.Bu arada TRAFİK POLİSİ RAPORUNDA % 0 HATAM OLDUĞUNDAN MASRAF KARŞI TARAFIN SİGORTASINDAN TAHSİL EDİLİYOR. Herkese böyle dürüst satış personeli,servis ustası ve kazasız sürüşler temenni ederim.![]()
sod kardeşim benim sl aldığım bayii hyosung da satıyor. Yalnız bulunduğun yerde kalite servis yoksa bide bu motor sana nikahlanıp kalırsa daha kötü olmazmı? 250 cc geçişi yapacaksan bence honda cbf 250 alsan yıllarca sorunsuz binersin. Ayrıca koreli hyosung da rodaj döneminde motorun attığı çapakları mıknatıs özellikli sistem yakaladığından ne kadar temizlersen temizle yoğun bir yağ safsızlığın olmayacakmı buda bence parça sıkıntısı bulamaman kadar tatsız bir sonuç yaratacaktır hyosung 'da. :silent:
quote = viceroy Nedemek istediniz anlayamadım? yada nüansı yakalayamadım.![]()
sayın aidikurt sen vermezsin ama bu sitede en eski ben varım bu motoru kullanan aktif olarak inan regalden bence kat kat iyidir. neden dersen senin bindiğin alet 1 mola ile 480 km gittimi 1500 rakıma torosları aştımı ve bunları kaç saat te yapabilir bu alet 6.5 saat te 1 mola ile gitti tek derdi biraz titreşimdi oda olur bence çünkü tek silindir ve tek silidir bütün motarlarda titreşim olur. sakın alın ama sence regal güzel bence benim karakızkm soran varsa 30.000 km
sevgili sod şarj konjektör fiyatını sordum 21 dolarmış. istanbuldasın alırken kargo parasıda ödemezsin bilgin olsun. Faydamız olduysa ne mutlu.starwars-14 teşekkürler. selamlar.:rendeer:
hocam GV250 V bizimkine göre süperde aslında onun 650 li liği bi şahane adara 6 milyar fark varmışama o alet süper
bu arada bizim motorun fiyatını artmasına çok sevindim ..1 750 ye satmayı planlıyordum şimdi 2,5 dan aşağı satmam üstüne 2 milyar verip hyosung 250 comet alırım 2. el
SOD kardes aramıza tekrar hosgeldın ozlemısız be aksam goremedım senı ne oldu yav