Evet 5 gunLuk bir tatiLin ardindan yine burdayim
Car$amba sabahi İzmir'e gitmek icin uyanip, kiz arkada$imi aLdigimda anLadim ki İzmir'e gidiLmicek (Emir buyuk yerden

) Hemen B pLanina gecerek Erdek'e dogru yoLa ciktik.. Bursa'yi gecip moLa verdigimizde hatun da oLan eLdivenLeri aLmaya caLi$irken yere du$urdum ve motosikLetin soLundan sagina dogru egiLip soL eLimi egzos'da guzeLce yaktim.. Montu giyip cikarmak, denize girmek, her$ey i$kence oLdu kisaca.. Erdek'te
34 ALF pLakaLi SL'i gordum ki burdan birinin oLdugunu hatirLiyorum, ba$inda bi umutLa biraz bekLeyip daha sonra oteLe geri donduk.. Pazar sabahi Bandirma'dan ido iLe Yenikapi'ya gecip orda da 1 gece kaLip Yalova'ya donduk.. Bu arada Yenikapi - Sirkeci guzergahi, sahiL yoLunda da
34 FB pLakaLi SL'i gordum, o da bu forumdaydi hatta satiyordu motorunu sanirim..
Kisaca koLumu yakmamin di$inda her$ey guzeLdi.. YapiLan subap ayarindan sonra artcimLa beraber zaman zaman 120 Km'ye kadar cikabiLdik.. Havanin cok ruzgarLi oLmasindan doLayi motosikLet'te kanat oLsa eminim havaLanirdik.. RuzgarLi havaLarda pek de guvenLi bir araca sahip degiLiz. Zira, cidden motoru kontroL etmek, yoLda tutabiLmek oLdukca zor..
GeLir geLmezde pc ba$ina oturdugum icin cok mantikLi ve i$e yarar $eyLer yazamayacagimdan, goru$mek uzere
Not : Sirkeci'de tum yedek parcaciLari gezmeme ragmen sisybar buLamadim.. Hepsi agizbirLigi etmi$cesine 2 hafta sonra geLir dediLer.. biLginize.