Cenk dostum yardımın için teşekkür ederim, bahsettiğin motorun temizliğinde başka bir motor aldım ve daha uygun fiyata...
sl150 için kaporamı verdim, hafta içi inşallah motoru teslim alacağım. motordan anlayan 2 arkadaş götürdüm yanımda sürdüler baktılar beğendiler motoru. fakat motor yağı-zincir ve bujinin değişmesi gerekliymiş. yağ seviyesi görünen ufak şeffaf yerden baktım ama bişey görünmüyor motoru salladık falan ama hiç yağ göremedim sizlerde de böyle mi yoksa motorda ya çok yağ var yada yağ kalmamış

bakımları ben yapmak istiyorum. bu nedenle size birkaç sorum olacak.
-Zincir hangi marka almalıyım kaç baklalı oluyor, gerginliği nasıl ayarlıyoruz? ortalama fiyatı ne kadardır?
-Buji için en iyi markası nedir?
-Yağ olarak ne kullanmamız gerekli sanırım 1lt alıyormuş araçlarda hava koşullarına göre yağ koyduğumuza göre motorda da böyle olmalı diye düşünüyorum, ankaradayım...
birde kumandası çalışmıyordu ayrı bir kumanda takılmış ve alarm çalışıyor fakat orjinal alarm mı bilmiyorum, orjinale bu kumanda kodlanmış olabilir mi?
kendi anahtarındaki kumandanın içine baktım pili yok sağlam gibi duruyor. denemek için pil alacağım fakat kaç voltluk nasıl bir pil acaba?12v araba kumanda pilimi acaba?
son olarak sağ sinyal switch li yani basıyorum basılı kalıyor ve sinyal devamlı yanıyor fakat sol sinyale ne kadar basarsam o kadar yanıyor yani basıyorum yanıyor bırakınca sönüyor, arkadaşa sordum bunlarda böyle orjinali dedi. eğer böyle ise 4lüyü nasıl yakacağız? sol sinyale devamlı basmak gerekiyor anlayamadım.
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.