Arkadaşlar öncelikle merhabalar tekrardan ;
Yaklaşık bir ay önce buradan fikir aldıktan sonra bende bir superlight almaya karar verdim ve geçtiğimiz ayyın sonlarına doğru yaklaşık 1 buçuk yıldır hayalim olan kendi motoruma kavuştum. Açıkçası gezip tozmaktan buraya da bişey yazamadımHerkese fikirlerini söylediği ve bilgileriyle yardım ettikleri için teşekkür ederim. Bu geçen süre içinde yaklaşık 2500 km yaptım ki buna İzmir-Denizli, Denizli-İzmir uzun yol şekliden değerlendirebileceğim gezim de dahil. Motorumdan çok memnunum ve sağolsun hiç bir şekilde üzmedi beni. Yalnız merak ettiğim birşey var. Daha önceki yorumları okuduğumda 100 km sabit hızla gidebilen arkadaşlar olduğunu gördüm. Ancak ben düz yolda 80 85 km den daha yukarı çıkamadım. Sadece bir kere 90 gördüm o kadar yani. Eğer bu bir sorunsa neden kaynaklanıyor olabilir veya ben bunu nasıl çözebilirim. Bu arada belirtmekte fayda var aldığım zaman debriyaj balatasının bitik olduğunu bilerek aldım ve değiştirdim. Son olarak ta İzmir de nereden yedek parçaları temin edebilirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
![]()
Merhaba arkadaşım. Hız konusunu kafaya çok takma bence. Bu motorda 100 km/s üstüne çıkmamak daha hayırlı zaten.
Parça temini için Özgül Motor'a danışabilirsin (Adres : 526 Sokak No:14 Yağhaneler, Konak, İzmir. e-posta: [email protected] Telefon : 0 (232) 256 68 31)
Bildiğim tek yer burası olduğu için yazdım. Yalnız başka yerler de araştır istersen. Biraz pahalıcı bir yer. Ayrıca internetten de sipariş edebilirsin parçaları. Daha ucuza gelir.
Ben de İzmir'de iyi bir usta araştırıyorum. Bilenler paylaşırsa sevinirim.