Arkadaşlar öncelikle merhaba bende mondial 125 zn mi sattım artık bu motordan istiyorum hatta bu gün
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-keeway-super-light-150-temiz-81460791/detay bunu görmeye gidicem siz ne düşünürsünüz yan kapakları yokmuş arka sinyalden bir tanesi kırıkmış bir de yeni sinyal kutusu gerekli dedi satan bu şekilde 1,500 olacak ama km si ilgimi çekti açıkçası lütfen acillll cevap verin bana da akşam için fikir olsun...
---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
Ayrıca bu kapakları falan nereden bulabilirim??
kardeşim öncelikle motoru gör ve motorun sesini dinle eğer anlıyorsan motor rolantide çalışırken piston veya supaplardan ses geliyorsa alma o motoru ama ben anlamam dıyorsan muhakkak bı ustaya goster derim ben kapaklara gelince şu anda hiçbir yerde yok ben bugun tum istanbulu aradım fiyatına gelince çift taraflı kapak 180 tl sinyal kutusu dediğin flaşör yan sanayi var 40 tl bilgin olsun ama bence biraz daha pazarlık yap o fiyata .....
---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:32 ----------
arkadaşlar eskiden 80 de falan yapan titreşim şimdi 70 te yapıyor sanki bugün titreşim atti gibi motorda kafama takıldı sorun ne olabilir?
motorun yani motor bloğunun vidalaraını kontrol et motorun yağını en son ne zaman değiştirdin ve genel bir vida kontrolü yap hocam
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
son olarak bu akşam bir şey paylaşacağım sizlerle bazı arkadaşlarımız hava basıncı ile ilgili forumda sorular sormuştu bayağı araştırmadan sonra bazı bilgiler edindim paylaşmak istedim
öncelikle hava basıncımız ön teker 25 arka teker 32 olucak bu ortalama basınc değeerleri ama tam verim ve tam değer almak istiyorsanız şu adımları uygulayın
%10/20 kuralı, önce lastik soğukken hava basıncını ölçün. Sonra 30-40 dakika sürüş yapın ve durup hava basınçlarınızı tekrar ölçün. Ön tekerde ki basınç artışı %10 dan az ve arka tekerin havası %20 den az yükselmişse lastiklerden bir miktar hava tahliyesi gerekir. Isı yeterince artmamıştır. Mesela ön lastik soğukken 32.5psi ve sıcakken 36psi ise bu ölçü tamamdır. Hava basıncı farkı 3.5psidir ve %10dan çok az bir miktar daha fazla artmıştır. Yolun yüzey ısısı, sürücünün kullanım şekli, motor ve lastik tipi, taban şekli gibi şartların bileşimi burada direk etkendir. Şartlar değiştikçe kontroller yenilenmelidir.
Arka lastik ön tekere göre daha fazla bir ısı ile döner. Bu sebeple arka tekerin soğuk sıcak farkı fazladır. Bu oran %20 olarak normal kabul edilmiştir. Mesela arka lastik soğuk 36psi sıcak 43psi ise hava basıncı farkı 7psidir ve %20 civarıdır. Bu durumda hava tahliyesi ya da hava basma gerekmemektedir.
Dış hava sıcaklığı düştükçe lastik basınçları da düşer.
umarım yardımcı olmuşumdur kazasız sürüşler arkadaşlar.....