Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bi sorum olcak ben benm sl ye perf. havafiltresi aldım pipercross marka orjinal filtre ve kutuyu çıkarıp filtreyi takıcam fakat ara filtreye uyan boru karbratöre uymuyo o yüzden araya aparat aldım fakat bu sefer kıvrım veremiyorum filtreye bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

derin vaybee

merhaba derin sen beni hatırlarmısın ? karagöl gezisi desem hatırlarsın herhalde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 PM ----------

:):):)
:)

merhaba derin sen beni hatırlarmısın ? karagöl gezisi desem hatırlarsın herhalde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 PM ----------

Kardeşim sen de gelsene bizimle hafta sonu (c.tesi diye başladık) derin'le birlikte Ayvalık gezisine sabah gidip akşam dönücez bedtothebon ile birlikte. :queen:

Arkadaşlar 2006 hazirandan beri kullanıyorum benim bir problemim olmadı ve on numara bence 115 km ye kadar çıkıyorum ben motorumla zaten 5000 kmdaha..ama şu an siboblar vuruyor su sesi gibi ses geliyor bu çok problem yaparmı sizce..._?_

bakıyorum sıkıntısı olan varsa yardımcı olayım diye.Bana kalsa ilk sıkıntıda benzin döküp yakarım.(yapmadığıma pişmanım)

Cok sert oldu abi bu soz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 PM ----------

Arkadaşlar 2006 hazirandan beri kullanıyorum benim bir problemim olmadı ve on numara bence 115 km ye kadar çıkıyorum ben motorumla zaten 5000 kmdaha..ama şu an siboblar vuruyor su sesi gibi ses geliyor bu çok problem yaparmı sizce..._?_

Bence daha fazla 115 km ye cikma :bounce:

Motorda 90 km/s giderken bile devir saati bayagi yukselmeye basliyor, titresim artiyor. 115 km/s giderken ki titresimi, deviri tahmin edebiliyorum. Bu da motorda ki her turlu aksani, vidalari, somunlari bozmaya. Sonucta motor, o suratleri yapmak/kaldirmak icin yapilmis degil. Dikkatli olmak lazim.

peki hangi yağ kullanılmalı ben prısta leader td 10w-40 koydum bu yağ uygunmudur..veya bana önerceğiniz yağ hangisidir..

En iyi yağ Castrol bence.10/40 biraz paraya kıyıp bundan koymakta fayda var. Kösedereli, karaburundan mısın?

Aslen Karaburun İskele. Ama iş yüzünden ancak haftasonları gidebiliyorum. Karaburun'da Albatros Restorant var,İskele'de yazlık onun üstünde.Denk gelirse beklerim,çekinme. Bu tüm arkadaşlar için gecerli :)

Hatırlamaz mıyım, biz seni öldün falan sanmıştık... :) Hala duruyor mu Superlight?

Kösedereli biz her sene geliriz sizin köye yağ almaya. Yurtalan var orda tanırsın belki.

evet arkadaşlar 2006 nisan trafiğe ilk çıkışım SL 150 ile. bu 3 senelik periyodda en fazla 20-30 gün binmemişimdir. hergün işe bile SL ile gidiyorum. yaz kış demeden. neler değişti derseniz bir defa debriyaj balatalarım bitti, bir kezde vites dişlilerini değiştirdim. ön koruma demiride artık ömrünü tamamladı onu da keyfe keder değiştirdim. SL 150 lerin standart sıkıntısı olan depo altından benzin kaçağı yaşadım. ufak bir kaynakla bitti. titreşimden kaynaklanan vida değişimlerimde oldu. mekanik olarak bakımlarını düzenli yaparsanız ve titreşimi çok görmezseniz diyebilirim ki çok gaddar bir motosiklet. ama hız beklemeyin. yakıtta da çok cimri. söylemeyi unutmuşum 60.000 kmleri çoktan devirdim.

İlkerle aynı sokakta oturuyoruz. Mehmet abiyi de tanırım. Gelirsem uğrarım sana da. Ben de izmire beklerim. Hatta badtothebone ile yarın tura çıkıcaz gelirsen seni de bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar