Arkadaşlar uzun zamandır motor almak istiyordum çok uygun bir fiyata super light buldum 2006 model 10000 km de almayı düşünüyorum ama motor hakkında pek bilgim yok kimi macar diyo kimi çinden ithal eden macarlar bize satıyomuş falan filan bana bir yardımcı olun lütfen motoru kullananlar tavsiye edermisiniz?forumlara baktım 90 dan sonra titreme yapıyor deniyor yakıtı iyimiş galiba
zaten 90-90 gitmen en ideali bu motorla arkadaşım,bence kaliteli bi motor,uygun fiyata bulduysan al derim. çin mi macar mı sorusuna tam olarak yanıtı bende bilmiyorum ama macar olması büyük ihtimal,yanlız kaliteli bi motor çin çan çun denilen makinelerden deildir bilgin olsun..
arkadaşlar hani bizim motorların kronik debriyaj balatası sorunu var ya, 5 bacaklısı takılıyomuş da düzeliyomuş hani, onu bana bi anlatabilirmisiniz? yani neresi değişiyo balatanın,birde bana çıkaracağı fiyat ne olur ortalama?? ( bugün yokuş yukarı durdum motorla,dik bir yerdi,kalkarken sanki zincir kopacakmş gibi oldu çok sinirim bozuldu acilen düzeltmem gerek)
Ben geçen ay camı servise sormuştum 50 tl dedi bağlantı ayakları hariç. Hıza da etkisi (pek fazla olmasa da) olur gibi. Ama en önemli faydası göğsümüze gelen rüzgarı kesmesi bence.
bağlantı ayakları dediğin şu direksiyona doğru inen 2 tane demir değilmi arkadaşım? onlar var bende takılı ama cam yok,birde camı takarken hani vidalanacak ya cam,camın dış tarafında camı o ayaklara tutan 2 tane nikelajlı bir şey var hani,(cam tutacağı diyiyim) onlarda dahil mi fiyatın içine?