arkadasım ön camurlugu topkapıdaki hüner motordan yaklasık 15 gün önce aldım yanlıs görmediysem ellerinde hala vardı
teşekkür ederim cevap için, peki takmak için ne kadar işçilik alıyorlar orda biliyormusun
arkadasım ön camurlugu topkapıdaki hüner motordan yaklasık 15 gün önce aldım yanlıs görmediysem ellerinde hala vardı
teşekkür ederim cevap için, peki takmak için ne kadar işçilik alıyorlar orda biliyormusun
Arkadaşlar bizim superlight ın vites kolu kırıldı, neredn bulabilirim?nerede satılıyor avrupa yakasındayım fakat acil çünkü bizim birader yolda kalmış...
ooo herkes kendi dalgasın da hoşbul duk beyler
kusera bakma bilader snn mesaj arada kaynamış farketmemişiz, hoşgelişlerin, hoş sürüşlerin ve adablı binişlerin olsun inşallah.... hoşgeldin tekrardan kardeşim...
arkadaşım istanbullu deilim amaarkadaslar, benim derdim büyük. motorumun birkaç eksiği var ve hepsini birden yapabilecek bir servis bulamıyorum. öncelikle aku bitmiş durumda. akuyu değiştirmek üzere gittiğim bir servis akuyu sadece motomax servislerinin deiğiştirebileceğini söyledi.istanbulda motomax dısında biryerde aku taktırabilir miyim sizce? yada akunun kaç watt oldugunu veya cinsini bilen var mı? ona göre aku alıp bir serviste taktırabilirim.bir de fiyatı nedir biliyorsanız.
ikinci olarak arka stop camı bir bayan şoförümüzün sayesinde kırıldı. onun için motomax e gittin fakat ellerinde olmadıgını söylediler. baska biryerde bulabilir miyim?ve fiyatı nedir?
son olarak aynalarımdan biri kırık ve istediğim gibi bir ayna bulamadım. sordugum servisler 45-50 ytl diyorlar pahalı geliyor taktırmıyorum.
bunların hepsini yapabilecek bildiğiniz bir servis var mı arkadaslar? üsküdar da oturuyorum kadıkoy ve eminonune yakınım. sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Derdin büyük değil, sadece konudan biraz uzak, biraz ilgisiz ve biraz üşengeçsin sanki..arkadaslar, benim derdim büyük. motorumun birkaç eksiği var ve hepsini birden yapabilecek bir servis bulamıyorum. öncelikle aku bitmiş durumda. akuyu değiştirmek üzere gittiğim bir servis akuyu sadece motomax servislerinin deiğiştirebileceğini söyledi.istanbulda motomax dısında biryerde aku taktırabilir miyim sizce? yada akunun kaç watt oldugunu veya cinsini bilen var mı? ona göre aku alıp bir serviste taktırabilirim.bir de fiyatı nedir biliyorsanız.
ikinci olarak arka stop camı bir bayan şoförümüzün sayesinde kırıldı. onun için motomax e gittin fakat ellerinde olmadıgını söylediler. baska biryerde bulabilir miyim?ve fiyatı nedir?
son olarak aynalarımdan biri kırık ve istediğim gibi bir ayna bulamadım. sordugum servisler 45-50 ytl diyorlar pahalı geliyor taktırmıyorum.
bunların hepsini yapabilecek bildiğiniz bir servis var mı arkadaslar? üsküdar da oturuyorum kadıkoy ve eminonune yakınım. sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Selamlar herkese.. Ben de yeni bir Superlight kullanıcısıyım artık =) Cruiser olması nedeniyle kullanımı zaten çok zevkli.. Motorum 20.000de,yürürü ve motoru sorunsuz.. Arkada uzun sisybar,daha büyük ve sağlam çantaları var,tampon normalinden daha uzun ve fieber.. Sinyalle ilgili benim de sorunum var;sinyaller durmadan yanıyor =S ayrıca akü tarafındaki kapaklar yok ve sağ taraftaki gri kapak sağlam durmuyo.. Genel olarak memnunum motordan,en son 90ı gördüm ama daha da gideri vardı ama yol bittiği için yavaşlamak zorunda kaldım =) Kazasız belasız inşaallah..
arkadaslar, benim derdim büyük. motorumun birkaç eksiği var ve hepsini birden yapabilecek bir servis bulamıyorum. öncelikle aku bitmiş durumda. akuyu değiştirmek üzere gittiğim bir servis akuyu sadece motomax servislerinin deiğiştirebileceğini söyledi.istanbulda motomax dısında biryerde aku taktırabilir miyim sizce? yada akunun kaç watt oldugunu veya cinsini bilen var mı? ona göre aku alıp bir serviste taktırabilirim.bir de fiyatı nedir biliyorsanız.
tesekkürler nahzuvay moralim düzeldi vallah :cat:
rica ederim kardesim ne zaman moral istersen burdayım:cherry: tabii kornea istersende:queen:
Yan kapaklar sürekli çıtlıyorsilikonlamayı deniyeceğim...Bizde şuana kadar en yüksek hız 110...
Bugün ben de 105i gördüm,5 km eksiğim var onu da artık rüzgarsız bi havada denerim =)Yan kapaklar sürekli çıtlıyorsilikonlamayı deniyeceğim...Bizde şuana kadar en yüksek hız 110...
Bugün ben de 105i gördüm,5 km eksiğim var onu da artık rüzgarsız bi havada denerim =)
Para miktarında emsalleri olan motorlar arasında en iyilerden birisi.. Bu motoru alanlar genelde uzun yol yaparlar zaten.. İstersen benimkini satayım sana =DYaa arkadaşlar boşverin 110-120' yi. Ne diyorsunuz? Alıyımmı? Vazmı geçeyim?
Yaa arkadaşlar boşverin 110-120' yi. Ne diyorsunuz? Alıyımmı? Vazmı geçeyim?