zeda3000' Alıntı:Tek gunde 270 km yaptim cok rahatti motor biraz agir bu da 150 cc olmasindan dolayi. Hizi ii ama hemen hizlanmaz. Yakit tuketimi gusel. Sisme hic yapmedi.Ruzgarda ve virajlarda savurmuyor.
valla düz yoldu katkı maddesi kullanıyorum devire bakmadım vallakamde' Alıntı:sınavlar vardı uzun zamandır giremiyodyum herkese meraba
zipir 120 yi kaç bin devirde gördün, yokuş aşagımıydı, benzine katkı falan koyuyo musun bide motor kaç bin km de ben düz yolda 105 üzerine çıkamadım daha doğrusu motor çıkmadı yapabilecegim bişey var mı?
zeda3000' Alıntı:hayalbert sen motoru beyazami boyattin yoksa resimden mi acik duruyor bilmiyorum ama bu motor beyaz olsaymis korkunc gusel duruyormus.
Arkadaslar bu arada benim egzozdan zangir zangir bir ses geliyor vibrasyon aninda butun vidalar siki gozukuyor. Suphem icindeki filtrelerin dagilmis olup ses yapmasi sanirim. Egzoza elimle vurdugum zaman da ayni sesi duyuyorum bilgisi yada tecrubesi olan varsa cevabini bekliyorum .
Zipir dostum bu katki maddesini deniyecem bilgin icin cok saol.Ve rodaj konusunda yuzde yuz haklisin en dogrusu bu cunku.
unutmayinki motorun tam acilmasi 3000 ile 4000 km arasinda sona ermektedir bundan sonra motorda hic bir degisiklik olmaz. Benden 3000 den sonra arka disliyi degistirip acik hava filtresi taktirmayi dusunuyorum. Cekisi cok etkiliyor bunlar cunku. Piayasada universal acik hava filtreleri var fiyatlarini bilmiyorum ama arastiracam taktirinca sizi bilgilendirecegim/.