- Motosikleti
- cb 125 f- nc 750x dct
dostum öncelikle başına gelenlerden ötürü üzüldüm.sıfır bi motor alıp böyle şeylerin başına gelmesi sıkıntı verici.Ercument' Alıntı:Arkadaşlar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi niyemi
Motoru alalı daha 5 gün oldu 1 km. yol yaptım 3 km. ittim.
bugün çalışmadı bas allah bas akü bitti tabi ayaklada olmadı 2 kere GİNGER'ı aradım bütün taktikleri verdi vurdur dedi o da olmadı sonra yağmur altında 3 km. ittim Zeytinburnu Karizma motora gittim ordan almamama rağmen. Meğer buji yağlanmış değiştirince hemen çalıştı. Bu nasıl iş durduğu yerde nasıl yağlanır motorcuya sordum yeni motor yapar dedi. Bakalım daha neler göreceğiz bu arada mahallede motorun bütün karizma dağıldı tabi benimkide.
sabah çalışmamasının sebebi senin doğru çalıştırma hakkında yanlış bişeyler bildiğinden olabilirmi,yani nası çalıştırmayı denedin?
eğer habire gaz verip motoru boğduysan bujiyi ıslatıp ateşlemeyi kesmiş olabilir.servisin buji üzerinde gördüğü sıvının yağ olduğundan ben şüpheliyim.bence benzindir.ayrıca sıfır bi motorun yağ vermesi bana pek mantıklı gelmiyor.eğer gerçekten yağ verdiyse mutlaka bi problem vardır ve garanti koşulları dahilinde giderilmesi gerekir.
sanıyorum zipir arkadaşımızın mesajlarından birinde sabah marşa basma hakkında gerekli bilgi vardı.onu okuyup öyle bi dene.eğer jikleyi doğru kullanıpta gene butür bi sorunla karşılaşırsan mutlaka servisine sorunun giderilmesi hakkında baskı yap.geçici çözümlerle hiçbiyere varılmaz.bugün o buji bi şekilde ıslandı(yağ veya benzin)peki ama niye.yeni motor yapar diye bi cevap olamaz bence.burada pekçok kullanıcının bu motorundan var ve hepside sıfır aldılar.:cat: