- Konu Yazar
Herkeze merhaba. Uzun zamandır yeterli ilgi ve alakayı gösteremiyordum işlerimden dolayı sitemize. Bu aralar zaman bulabiliyorum. Neyse konuya geleyim. Bende Keeway Speed 150cc motor var. Bugün zincirleri yağlattırmak için servisime gittim. Ustalardan birinde Kanuni 200 race vardır. Başladık sohbete, bana satmak istediğini söyledi. Bende bende üstünü arıyorum dedim. Ne istersin dedim, 1.500 üstüne alırım arkadaşım dedi. Dedim ki yahu bu motorları çok yerden yere vuruyorlar özellikle zincirleri çok gevşiyormuş, hergün sıkanlar varmış dedim. Bana kendisinin ayarladığını ve piyasadaki kanuni race lerden aerodinamik olarak daha farklı olduğunu söyledi. Paraya ihtiyacı olduğunu ve satmak zorunda olduğunu ama motorsuz kalmak istemediğini söyledi. Şimdi arkadaşlar sizlerden yardım istediğim konu; kendi motorum allaha şükür hiç sorun çıkartmadı ve 2350km de şuan. Ustanın motoru 6500km küsüratıda vardı sanırım. ( bu arada servis hem kanuninin hem zealsun un hemde keewayin servisi). Benden 1.500 istemesi çok geldi üzerine. Saten sıfır 3.350 ve benim motoruda alıcak yani.. Benim motor + 1.500
Ne dersiniz mekanik olarak hız, sağlamlığı olarak değermi bu paraya Kanuni 200 Race.. Şimdiden zaman ayıran dostlarıma teşekkürler
Saygılarla
Ne dersiniz mekanik olarak hız, sağlamlığı olarak değermi bu paraya Kanuni 200 Race.. Şimdiden zaman ayıran dostlarıma teşekkürler
Saygılarla