Herkse merhaba arkadaşlar... Daha önce Bisan Roadstar topiğine bir mesaj bıraktım fakat ordan cevap alamadım. Çünkü roadstarcılar da burda takılıyormuş meğer. ne de olsa aynı motosikletler. o yüzden oraya bıraktığım mesajın aynısını bir de buraya kopyalıyorum. umarım yardımcı olursunuz.
ben bu siteyi son bir kaç aydır takip ediyorum zaten ve bu sayede almak isteyebiyebileceğim motosikletler ile alakalı bir çok bilgi edindim.
muğladaki motosiklet bayiilerini gezdikçe fikrim değişmeye başladı.... zealsun'un 150 cc'lik crusier modeli için muğla merkeze gittim fakat onun dışında bütün crusier'ları gördüm

bunlardan biri de bisan roadstardı... peşin fiyatına 12 taksit seçeneği(kredi kartsız, senetsiz) vardı ki bu da ödeme konusunda çok rahat bir durum. 4350 lira fiyat vardı ki bu motosikletin 3750 liraya satıldığı yerler olduğunu biliyorum...
sorum şu: eğer bu fiyatı kırabilir ve 3800'lere çekebilsem vade farksız 12 eşit taksit imkanı da var -ki bu modele karar vermemdeki en önemli şey- almalı mıyım... sayfadaki yorumları baştan sona okudum.(bisan roadstar topiğini) benim tek düşüncem servisle alakalı aslında... bisan roadstar kullanıcıları olarak servise işiniz düşüp düşmediğini ve nasıl bir servis süreci geçirdiğinizi merak ediyorum...
bir kaç gün içinde karar verip motorumu almak istiyorum...
ss ve roadstarın aynı oluşu avantaj gibi gözüküyor... öyle mi sizce de. burdan motor üzerindeki değişikler ve yaşanılan sorunlara her iki motoru kullanan arkadaşlar da net çözümler üretiyor. ne dersiniz. size göre bisan mı alayım yoksa keeway mi?