super shadow'un v-motorunun tam ortasında yer alan debriyaj levyesini nerede bulabiliriz bilen varmı? Bizim orjinal kırılınca yedek devreye girmiş oldu 16.000 km de. Şimdi bir yedek daha almak lazım. Bilen veya yardımcı olabilecek varmı aranızda?
Nasıl yani.. v-motorunun tam ortasında debriyaj levyesi?
Nasıl yani.. orijinali kırılınca yedeği devreye girmiş oluyor?? Motorun üstünde yedeği de mi vardı? Yok öyle değil diyorsanız; Daha önceki yedeği nereden almıştınız; yoksa sonuncuyu mu almıştınız???
Benim SS 'imin debriyaj teli kopmak üzereydi, söktüm... Birazdan Eminönü'ne gideceğim, oralarda aynısını bulabileceğimi sanıyorum.
Sizin bahsettiğiniz parçayı tam olarak anlayamadım. Debriyaj telinin iki ucunu düşünürsek: Bir ucu gidondaki levyeye, diğer ucu motor üzerindeki levyeye takılır. Motor üzerindeki levye benim motorda bloğa kaynaklı bir parça olarak gözüküyor. Kırılması pek de mantıklı gelmedi; nasıl kırdınız ki? Kaynak yerinden attı ise yeniden kaynak yapılamaz mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:12 ----------
selamlar herkese...
forumları çok uzun zamandır takip ediyorum... 4'ten 2 tekere geçmek için benim adıma sanırım çok geç değil... böyle düşünerek öncelikle beni 1 yıla yakın götürebilecek bir motor bakma ihtiyacı hissederek bir kaç aydır araştırma yapıyorum. gv250'den (fiyatından, öğrenme amaçlı bir motor için pahalı olduğuna karar verdim) vazgeçtim.
son kararımı ss250'den yana verdim. ve bir supershadow sahibi olmak istiyorum. ankara'da olması gerekiyor öncelikle. 2850 liraya muayenesi vergi borcu kırığı çıkığı bulunmadığı iddia edilen bir ss buldum. fakat, bu motorun ederini etmezini anlamak için yardım almam gerekiyor, önerilere tekliflere açığım.
biliyorum biraz çok şey istemiş gibi görünüyorum, yani sonuçta bir yardım isteği sadece.
yoğunluk sebebiyle internete çok fazla giremiyorum, bana yardımcı olmak isteyen biri varsa 0541 528 54 58'den ulaşabilir. ismim Ertan bu arada...
Yahu siz motosiklet almayın bence; alırsanız, çok kısa bir süre sonra satmaya kalkarsınız, binmeye zamanım olmuyor diye :wiinkk:
Her neyse.. yardım almaktan bahsediyorsunuz ama bu nasıl bir yardım olabilir. Motosikleti görmeden de fikir yürütemeyiz ki! Ha, fiyat derseniz, ona da bir şey diyemeyiz kilometresi ve modeli belli değil ise... İşin özü, biraz daha detay bilgi verebilirseniz, ya da hangi sitede ilanı varsa ilan numarasını verirseniz, belki oradan bakıp fikir yürütebiliriz!