Yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum!
Herkese merhaba. Yaklaşık 2 ay önce ss aldım. Bu forumu taa ss imi almadan önce takipediyordum ziyaretçi olarak. Sonunda bende aranıza katıldım.
Motorumu 2. el aldım. Ama aldığımda motor sadece 1114 km deydi. yani yeni sayılabilecek bir motordu. Şuanda 2870 km ye geldim. Bu msjımı yazmadan önce oturup 50 küsür sayfa olan msjlarınızı okudum sorularıma cevap bulurum umuduyla. Ama benim cevap aradığım bağzı sorular var kafamda. Aşağıya liste halinde yazarsam belki sizin için daha rahat olur okumak ve bana yardım etmeniz.
1- En merak ettiğim şey şu hız meselesi. Herkes 140-150 km hızı görebildiğini söylüyor. Benim motorum 4. viteste 110 km görüyor fakat 5. viteste görebildiğim max hız 120 km. Motoru açmamışmıyımdır ve hala açma şansım varmıdır? Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
2- ss lerde ayak marşı varmı? benim motorumda ayak marşı yok!
3- ss ler kaç beygir? bir türlü öğrenemedim. ve beygir kuvvetini arttırmak için birşeyler yapılabiliyormu?
4- Ben motorumu paslanır düşüncesiyle hiç yıkatmıyorum. Acaba siz motorlarınızı yıkatıyormusunuz. Yada yıkatırken paslanmaya karşı bir ilaç falan kullanıyormusunuz? Motoru her bindiğim günün akşamı silmekten bıktım çünkü

(ss ler temizken güzel görünüyor. ben motorumu pis görmeye dayanamıyorum..)
5- Motorumda takım çantası yok. Bana satan arkadaş motoru aldığı yerden almamış. Şimdi ben o aletleri kendi imkanlarımla toplamak istiyorum. Çünkü yakın zamanda motorumla seyahate çıkacam ve yolda başıma birşey gelirse olmazsa olmaz avadanlıkları yanımda bulundurmalıyım. Sizden ricam bana yanımda muhakkak taşımam gereken takımların bir listesini vermeniz!
6-Forumda hep okudum ama nasıl yapıldığını öğrenmek istediğim birşey var. Eksozdan bir bakla susturucu nasıl çıkartılır. bilen varmı?
7- son olarak da benim canımı sıkan en büyük şey benim motorumun gövdesindeki kromajlarda kabarmalar başladı. hani yağ deposunun olduğu bölüm. bu kabarmalar zamanla kromajın dökülüp gövdenin paslanmasına sebep olurmu? sizlerde de böyle sıkıntılar varmı?
Hepinize şimdiden çok ama çok teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı. Bundan sonra bende bu forumun sıkı takipçilerinden biri olacağım.
Size son olarak da Uğur Bulut la ilgili birşeyler söylemek istiyorum. Dün gece kendisiyle görüştük. (Şimdi diyeceksiniz onunla konuştuysan bu soruları ona sor diye ama ne yazıkki çok samimiyetim yok.) Keeway getirmeyi bırakıyorlar bildiğiniz gibi. Ama yedek parçadan daha çok kar ettikleri için yedek parça konusunda hiçbir sıkıntınız olmasın kafanızda.
Hepinize iyi günler diliyorum.