Bu topic gerçekten ölü arkadaşlar , sanırım millet motora binmekten buraya vakit ayıramıyor ...
Neyse ben motorumu kullanmaya devem ediyorum , şu ana kadar edindiğim izlenimleri aktarmaya devam edeceğim ...
İyi olan Tarafları :
** Sesi gerçekten çok güzel , susturucu sökmeyi şimdilik düşünmüyorum
** Çekişi ve hızlanması henüz Rodaj'da olmasına rağmen tatminkar , zorlarsam 140 km hızı görebilecek gibi ama zorlamıyorum tabi... Bakalım Pazar günü 150 km. mesafeli yol yapmayı planlıyorum net bilgi veririm...
** Yakıtı hiç abartılı değil
** Ciddi anlamda dikkat çekiyor , duyan ya da gören mutlaka tekrar bakıyor ...
** Oturuş pozisyonu çok rahatsız değil , düşük hızlarda bile rahat mannevra ve dönüş yapabilecek kadar dengeli ...2. viteste kalktığım bile oluyor bazen ve denge bozulmuyor ...
Şu ana kadar görebildiğim eksileri :
-- Ayak fren pedali acayip saçma bir pozisyonda duruyor , sürekli ayağımın altında olması gerekirken , maalesef ayağım pedalin altında durmak zorunda kalıyor ...
--Viteslerin herhangi birinde direk boşa alamıyorsunuz , 5-4-3-2-1 yapıp 1. vitesteyken boşa alabiliyorsunuz , bu durum biraz riskli
-- Vites göstergesi olmayışı bazen sıkıntı yaratıyor
-- Alet takımı sürücü koltuğunun altında ancak yıldız tornavida ile açabiliyorsunuz , yani kontak anahtarıyla değil , bu tamamen aptalca ; yolda kalma ihtimalinde takıma ulaşabilmek için önce bir yıldız tornavida bulmanız lazım :mrgreen:
--Belki bana öyle geldi ama , sanki süspansiyonları çok sert gibi ...
Kullandıkça tecrübelerimi yazmaya devam edeceğim ... Diğer arkadaşlar da paylaşırsa bu topik daha yararlı hale gelecektir diye düşünüyorum ...
Selamlarımla