Arka kutu konusunda yaşadığım bir sorunu yazayım da başınıza gelme riskini göz önünde bulundurun

Benim arn125 (bugün yağmurlu, özledim onu) eşimin hediyesi. O da ne zamandır 6230i sayıklayıp duruyordu, hani bir sürpriz de ben yapayım dedim... Arka kutuya koydum, beraber eve geldik. Aklımda kutuyu açıp vermek var ama kutu açılmaz... Bir, iki, üç... Yok, kutu kapalı ! 'Sen çık yukarı' dedim, ben uğraşmaya devam ediyorum ama yok, kilitli. İşin komik tarafı kilidin anahtarı da kutunun içindeki çantada, yani istesem de kilitleyemem. Sonuçta evdeki yedek anahtarla açtım da aldım içindekileri. Aklınızda bulunsun, hani bir yerlere gidersiniz, elinizin altında bulunması gereken cüzdan vb şeyler birden erişilmez oluverebiliyor...
Ayrıca çok sağol casillias, o sinir bozucu ses sanırım bu yöntemle yok edilebilir...
Benzin göstergesindeki sorun (sorun da değil aslında) benim de dikkatimi çekti. Depoyu doldurduktan sonra ilk 20 km'de bir depo ile aya rahatlıkla gidebileceğinizi sanıyorsunuz, sonra aniden büyük bir hızla düşüyor gösterge. Bu kadar şirin, güçlü bir makinaya keşke daha kullanışlı bir gösterge koysalardı... Ama genel itibariyle laf yok tabi motora...
Son olarak dün işten geliyorken rahatlıkla 90 km/h' yi buldu motor. Sanırım benim sorun karbüratörde değil, hızlandığım yolun yeterince uzun olmamasından kaynaklanıyordu. Yani hız kesme zorunluluğumdan... Önce belli bir ara sabit 70 civarı kalıp sonra artmaya başladı...