hangisi daha iyi fikrini söylersen değerlendiririzhightech' Alıntı:Alacaksan al ama daha iyisini al su haliyle hiç iyi degil piyasada olanlar ondan
çok iyi.
hangisi daha iyi fikrini söylersen değerlendiririzhightech' Alıntı:Alacaksan al ama daha iyisini al su haliyle hiç iyi degil piyasada olanlar ondan
çok iyi.
dostum merhaba.. dün akşam bende majestikteydim ama bayilerin tam olarak bilgisi yok bence. çünkü istanbuldaki fuarda konuştuğum bayiler farklı bahsediyor,bursadaki farklı,edremitdeki farklı.. neye inanacağımı bilemedim. bende motomaxa mail attım,şunun doğrusu nedir diye.. En güzeli ekmeği fırından almak...Seko' Alıntı:Dün Bursa Majestic Motor'da bu motoru gördüm. Fiyat 4000 YTL dediler. Motor oldukça iri ve bence çok kaliteli. Kalitesi Superlight ayarında, oysa fuarda Supershadow'u görmüştüm bu ikisi kadar kaliteli değildi. Zaten Supershadow'un markasının Keeway olması ve jantları gibi farklılıkları dışında Bisan, Monero ve Osmanlı Motorun getirdiği Çin klonlarından kalite olarak hiçbir artısı yok. Oysa Superlight ve Landcruiser'ın Çin'li klonları bulunmuyor, en azından ben bilmiyorum. Bu arada gördüğüm motor aksesuarsız olanıydı ve bence çok güzeldi. Paranız varsa alın derim.
gumusarda' Alıntı:dostum merhaba.. dün akşam bende majestikteydim ama bayilerin tam olarak bilgisi yok bence. çünkü istanbuldaki fuarda konuştuğum bayiler farklı bahsediyor,bursadaki farklı,edremitdeki farklı.. neye inanacağımı bilemedim. bende motomaxa mail attım,şunun doğrusu nedir diye.. En güzeli ekmeği fırından almak...