Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

Fuarda görüştüğüm yetkili 10 mayıs da tüm bayilerde olacağını belirtmişti. Reklam olayı ise tahminim bizleri bekletmek onun için önceden reklam veriyorlar. Ben yinede beklemekten yanayım. Zaten diğer bazı firmalar ÖTV yi yansıttı. Bunlar ise yansıtmadı.

23 nisan 30 nisan 5 mayıs, tekrar 23 nisan derken .........
bu olay haziran'a kalır dostlar ve yaz biter...
su an en çok iş yapacak topic: Stokta satışa hazır bekleyen motorlar topici olur kanaatindeyim.........

arkadaşlar şu aralar motor araştırması içinde boğuluyorum resimlerdende motorun ne olduğu pek anlaşılmıyor üzerinde insan varken olan fotolar olursa çok memnun olurum geçen gün izmirde keeway satıçısıyla konuştum 1 ay içind emodelin geleceğini söyledi büyük bir merakal bekliyorum mondial ile keeway arasında mekikteyim yardımlarınızı bekliyorum
kazasız belasız günler dilerim herkeze ...

:silent: ya beni hepten caydırmayaçalışıyo adamlar tam iki aydır motor alıcam en son tamamen vazgeçeçem:farao: tam net bi cevap werse bi bayii yemin ederim dişimi kıracam en son benzinini bile koyamayacağım ikinci el bi motor olucam o olacak binemeyeceğimde:pr:

megasoft' Alıntı:
Fuarda görüştüğüm yetkili 10 mayıs da tüm bayilerde olacağını belirtmişti. Reklam olayı ise tahminim bizleri bekletmek onun için önceden reklam veriyorlar. Ben yinede beklemekten yanayım. Zaten diğer bazı firmalar ÖTV yi yansıttı. Bunlar ise yansıtmadı.

Dikkatini çekerim yansıtılmamış fiyat Nisan sonuna kadar.
Yani motor geldiğinde fiyatlar artmış olacak..:)

Bak topice http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014&page=6

infrared' Alıntı:
Dikkatini çekerim yansıtılmamış fiyat Nisan sonuna kadar.
Yani motor geldiğinde fiyatlar artmış olacak..:)

Bak topice http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014&page=6
doğru söylüyorsun,bana da öyle geliyor.. bunlar bi dümen mi çeviriyorlar mı acaba diye düşünmeden de edemiyorum.. ama öyle bişey olsa millet kıyameti koparır yaa. cesaret edebilirler mi sence..? :silent:

bu noktayı ben de anlıyamadım gerçekten bide böyle bi söylenti war mayısta yansıtılıcakmış fiyatlar nasıl iştir anlamadım kime yansıtmamış olacak bu adamlar buı fiyatı yada şimdiden gidip spriş wermek mi yada isim yazdırmak mı gerekiyo bundan etkilenmemek için :) ya cidden anlamadım nasıl bir iş bu yaa:pr: bana en son gs500 aldırcaklar kendimi paralayıp belkide iyi yapacaklar:bounce:

dostum ben de çok sıkıldım... fena kaptırmıştım kendimi ama harbiden soğumaya başladım.

yani nerde kaldı ciddi firma motomax hani arkasındaydı bilmem neydi hani adamlarda forumu tkaip ediyolardı daha bayileri bile dooru düzgün bir bilgi vermiyolar.sence birisi çıkıp tüm başlıktaki insanlara net bi bilgi wermesi gerekmiyormuydu gerekmezmiydi

gerekmez olr mu ozan.. bayiye gittik,konuştuk falan,"nasıl motor dedim,beğendin mi?" bilmiyorum valla dedi,daha görmedim.. e satıyosun abi dedim yaa,nasıl satıyorsun bilmediğin makineyi.... bi de ballandırıyo ki.. :mrgreen: görücen. işini bilen abilerimiz yok mu tabii ki var; ama bunlar da var..
hele geçenlerde başka bir markaya bakmaya gittim. adam çok acemi.çıkınca hanıma, bundan satıcı olmaz dedim. çalıştırdı motoru, egzostdan (ortasında kaynak yerinden) su damlıyo. aküden geliyo dedi. bak dedim burdan akıyo.. delik var 3 tane,su çıkıyo deliklerden.. çalıştıkça hava kabarcıkları ve su akıyo. gaz verdim biraz, bu sefer de stop etti. n'oluyo dedim,"abi bunlarda problem var,motor ısınmadan gaz yemiyo" dedi..:mrgreen: e almam ki ben bu motoru canım benim.. öyle bi konuşuyorsun ki,alacağım varsa da almam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aloooo millet ben paeşinatımı verdim motorumu bekliyourım
bi gelmezse mahkemeye veririm allahıma

merhaba redboyx iiyide hangi motoru getirecekler bir sürü şey solıyorlardı bu kesin bu şekilde gelecek diyorlarmı peki?parayı verdinde hangi motoru veriyorlar ve zaman olarak ne dediler?ne kadar peşinat verdin?nisandan sonra getirirlerse ötv den etkilenecekmisin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla kardeş şimdi bi mail aldım
mayıs sonu geliomuş motor ancak
bende paramı geri alıp yarın gidip hyosung alıcam
yeter beya yeter böyle rezalet olmaz
adamlar 25 nisanda gelcek dir motor satıolar....

motomax

ya sanırım bizimle dalga geçiyolar:pr: bi dünya insan war bu sitede bu motoru bekleyen.yani kimi şu zaman kimi bu zaman diye tarih weriyo bayilerin en son bende bayilerden birine mail attım ve aldığım cevap bu oldu :farao:

Yeni Keeway modellerinin satisina Mayis ayinin son haftasina dogru baslanacaktir. Bu tum bayiler icin gecerli olan durumdur. Yedek parca konusunda bi problem olacagini bizler dusunmemekteyiz. Gerekli alt yapi calismalari Motomax firmasi tarafindan yapilmaktadir.

Saygilarimizla,

FEYIZOGLU MOTORLU ARACLAR PAZARLAMA
yani neden insanları oyalamya çalışıyorum anlaymaıyorum.

demeleri gereken tek şey arkadaş bu motor mayısta çıkıyo bu kadar yok çıkcaktı çıkıyodu değiştirdik yok nisan sonu flan filan ne gerek var böle yapmaya anlamyorum ya noluyo böle yapınca insanlar daha mı fazla geliyo dükkana enteresan bi durum:farao:

Bende hevesliydim martın başında bu motorları almaya ama beklemekten sıkıldm usandım ve aldım sl150 benim için yeterli bir motor ama şunuda belirteyim, bir daha motor alırsam bu polemiklere kalmadan güvenilir bir marka alırım çünkü güven ve istikrar herşeydir....

Arkadaşlar ben motomax bayisiyim motorlar nisan 22 ile 30 arsında dağıtılacak
merak etmeyin.motorlar fiyatlarına oranla çok iyi ....
Motomax yoğun talebe yetişecek düzeyde bir firma .. yedek parça sıkıntısı çekilebileceğinede ihtimal vermiyorum.....
ötv indiriminide sayarsak sakın kaçırmayın derim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
teknikmotor' Alıntı:
Arkadaşlar ben motomax bayisiyim motorlar nisan 22 ile 30 arsında dağıtılacak
merak etmeyin.motorlar fiyatlarına oranla çok iyi ....
Motomax yoğun talebe yetişecek düzeyde bir firma .. yedek parça sıkıntısı çekilebileceğinede ihtimal vermiyorum.....
ötv indiriminide sayarsak sakın kaçırmayın derim:cat:

hahaha nisan da geliomuş
kardeşim daha motorlar çinde haberin olsun..
temmuz dan önce gelmez o motorlar
ben dün gittim tiger aldım felaket makine valla

Motomax Keeway modelleri yılan hikayesine döndü.
Motomax'sın güttüğü siyaseti,ÖTV artışı da tetikledi ve Talep ne kadar yoğun olursa o kadar motor gelecek bence.Ellerinde patlamasından korkuyorlar çünki landcruıserin ilk resimleri belli satışa sunulan modeller de kırpıla kırpıla kuşa döndü tam bir çapır oldu yani,fiat aralıkları da ilk hesaplamalara göre çok yüksek.Eeee durum böyleyken talep fazlası motor getirmeye cesaret lazım .
Haklılar ama vatandaşa da bıkkınlık geldi , bu pazarlama siyaseti çok yanlış bence, çok naz aşık usandırır ata sözümüzü unamıyalım, Sayın MOTOMAX yetkilileri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar