Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

SUN' Alıntı:
herkese selam. ben foruma yeni üye olarak size bişey danışmak istiyorum.
bu land cruiser modelini fuardaki haliyle alıp. aksesuarları sonradan eklesem ortalama nekadar bi tutar çıkar??? şimdiden teşekkürler...

dostum bu iki resim arasındaki fark sadece aksesuar değil sen bu motora ne yaparsan yap öbürüne benzetemezsin bende bu modeli çok bekledim ama hayal kırıklığına uğradım :farao: şu an regal raptor ve hyosong gv250 yi değerlendiriyorum eğer maddi durumun müsaitse gv250 al üstelik makina 28 hp

arkadaşlar bakıyorum yazılanlarada herkes motorun aksesuarsız olmasından şikayetçi,yahu bu motor nasıl, motoru nasıl, aktarma organları nasıl,aksağamları nasıl servis ağı ve yedek parça bulunurluğu artı yedek parça fiyatları nasıl kimsenin umrunda değil takmışsınız aksesuara,hangi japon motoru aksesuarlı satılıyor..Bence daha önemli olan motorun kendi kalitesi..

Boyu 1,80den kısa olan arkadaşlar bu motoru listeden çıkarın. Ayaklarınızın yere değmesi çok zor, dolayısıyla hakimiyet kurmanız mümkün değil.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ccbbdd' Alıntı:
arkadaşlar bakıyorum yazılanlarada herkes motorun aksesuarsız olmasından şikayetçi,yahu bu motor nasıl, motoru nasıl, aktarma organları nasıl,aksağamları nasıl servis ağı ve yedek parça bulunurluğu artı yedek parça fiyatları nasıl kimsenin umrunda değil takmışsınız aksesuara,hangi japon motoru aksesuarlı satılıyor..Bence daha önemli olan motorun kendi kalitesi..

Gördüğün gibi kimsenin umrunda değil ccbbdd...
Kimsenin umrunda olsaydı motoru Türkiye'de kimse kullanmadan önce 25 sayfa olmazdı bu konu zaten :farao:
Zaten böyle kalite, motor, aktarma organı falan gibi şeylerden bahsedince Çin malı düşmanıdır diye kesip atıp kaale almıyor kimse!!!

votka' Alıntı:
landcruiser2509cw.jpg

valla hiç motorum olmadı kıyaslayamıyorum estetik açıdan hoş görünüyor,
gerçeği nasıldır seneye göreceğim inşallah...

İmzama tıklarsanız fiyatlar var arkadaşlar...:farao:

Sadece gülüyorum:cherry: Cumartesi gittim fuara bir heyecanla ama tam anlamıyla hayal kırıklıgına uğradım. İlk başta supershadowu söyletim çok kötü duruyordu hele o benzin deposu kamyon deposu gibiydi ve çok ince duruyordu Landcrusier a gelinde tam anlamıyla bir hayal kırıklıgı acayip kötü duruyor tanıtım resimlerinin yanında yani bu millet bu kadar saf mı nasıl tanıntınız nasıl bulduk!!(bu arada kimseyi etkilemek istemiyorum ) Almak isteyen alsın bir sözüm yok ama pek alınıcağını zannetmiyorum:queen:

Güner' Alıntı:
Sadece gülüyorum:cherry: Cumartesi gittim fuara bir heyecanla ama tam anlamıyla hayal kırıklıgına uğradım. İlk başta supershadowu söyletim çok kötü duruyordu hele o benzin deposu kamyon deposu gibiydi ve çok ince duruyordu Landcrusier a gelinde tam anlamıyla bir hayal kırıklıgı acayip kötü duruyor tanıtım resimlerinin yanında yani bu millet bu kadar saf mı nasıl tanıntınız nasıl bulduk!!(bu arada kimseyi etkilemek istemiyorum ) Almak isteyen alsın bir sözüm yok ama pek alınıcağını zannetmiyorum:queen:
haklısın landcrusier tam bir rezalet. işçilik çırak işi (hatta bizim sanayidaki çıraklar daha iyi işçilik çıkartır). süper shadow ise tel cant olursa bir ihtimal durumu kurtarabilir. bu iki model de süperlight ın satış performansını yakalayamaz. zaten landcruiser baya bir geride kalır, selesi köy evlerindeki sedirlere benziyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Acaba bunları beklemeyip Regal-Raptor almakla iyi mi yapmışım ne:p

bende fuarı gezdim yani parasına göre land cruizer aklıma yattı
yalnız zıncır yok kayış aktarma bu iyimi kötümü bilmiyorum, birde bisan ın standında 400 cc bir v motor vardı ama şhov amaçlı imiş onu Eylül ayında getireceklerini söylediler

Arkadaşlar, merhaba, fuara dün gittim. Bende landcruiser modelinle ilgileniyordum. Motomaxtan bir görevli ile uzun bir görüşme yaptım. Nisan 15-20 gibi tüm bayilerde olacakmış. Bana verilen bilgiye göre motor üzerinde değişiklik yapacaklarmış. Motor aksamı süper shadow da olduğu gibi grenaj , Arkada orjinal çanta olacakmış, bunlar fiyatı etkilemiyormuş. Önde sis farları yok, istenirse + fiyat olarak bayiler tarafında servislerde takılacakmış. Motor zincirli değil, kayışlı. 30000 km de değişmesi gerekiyormuş. Çin malı değil Motor macar malı. Renk standart Siyah + Gri. ÖTV kabul edilirse fiyat 3990 dan yaklaşık 4400 civarına yükselecekmiş. İşçilik biraz kaba ama sağlam motor. Semeri çok sert ve normallere göre daha yüksek. Bende son şeklini bekliyorum.

petitfalcon' Alıntı:
Boyu 1,80den kısa olan arkadaşlar bu motoru listeden çıkarın. Ayaklarınızın yere değmesi çok zor, dolayısıyla hakimiyet kurmanız mümkün değil.

Dostum bi yanlışın olmasın benim boyum 1,75 .Oturduktan sonra gayet rahat ayak tabanlatım yere tam basıyordu.

Beni de şüpheye düşürdün şimdi.

hangi motor

arkadaslar bugun erkenden esimle fuara gittik iki motorda kararsız kaldım Landcruiser ve regal arasında fiyatları hemen hemen aynı esim regali daha cok beyendi bende abs olması ve uzerıne bındıgımde rahat geldi satiş konusunda keewey yetkilisiyle konustum 9 ay belli bir miktarda taksit verip 9 ay sonrada geri kalanın tamamını vermem olası oldugunu soyledi aksi taktirde kasim ayını beklemek zorunda kalacam. bana odeme ve ıkı motor arasında sızın fikirlerinizi almak istedim yardimci olursaniz sevinirim

lion imkanın varsa regal 250 al daha şık duruyor benim fikrim böyle!

BANA GÖRE ...;
kayışlaq aktarma +
çift disk fren +
benzin deposu -
genel ölçüler, heybet, vs. :farao:

süper shadow virago 250 nin kopyası olmuş...

virago 250 kullanımı çok rahat bi makinadır...

buda aynı olur muhtemelen..

kayış aktarma, zincirden iyimi dir fikri olan varmı ben eski bie keeway (sl 150) kullanıcısı olarak bu markayı yeniden tercih edicem çünkü 150 SL ye prblemsiz bindim 1800 km ilk 500 KM bakım haricinde servise gitmedim eğer aynı kaliteyi 250 de yaptıysalar kesinlikle alıcam

Alacaksan al ama daha iyisini al su haliyle hiç iyi degil piyasada olanlar ondan
çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar