Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

Baba flooda boğmuşun burayı yaaa.:)
Dostum Vento pahalı çünkü texasta üretiliyor.Amerikan versiyonu.Daha kaliteli işciliği ve teknik yapısı daha güçlü

20 martta açıklanıyo fiyatı aynı zamanda yeni internet sitesiyle beraber hayırlısı olsun az kaldı

@ zipir foruma soyle bir baktımda neredeyse bu motor 1 senedir cıkması bekleniyor moralim bozuldu yaza bu motorla girmek isterken..... :(

Arkadaşlar aşağıdaki motorun resmini osmanlı motorun sitesinden aldım ama bu sene getirip getrmeyeceklerini bilmiyorum fakat güzel bir alete benziyor 250 lik V motor 16,5 hp

ceash' Alıntı:
Arkadaşlar aşağıdaki motorun resmini osmanlı motorun sitesinden aldım ama bu sene getirip getrmeyeceklerini bilmiyorum fakat güzel bir alete benziyor 250 lik V motor 16,5 hp

oohaa bu hysong gv250

evet dostum çok benziyor ama bu sene gelip gelmeyeceğini ve fiyatını bilmiyorum inşaallah gelir ve fiyatı uygun olur

salihgureli' Alıntı:
oohaa bu hysong gv250
buna bir oohaa da benden. yahu bu hysoung gv 250 yahu. ne yani şimdi bu da mı klonlandı. bu işin b...unun çıktığının resmidir.

Son düzenleme:
Baba www.osmanlimotor.com
girin.Yarılacaksınız gülmekten.18 model getiriyolar.Motorlara verdikleri isimlere bakın kopacaksınız.Bu arada artık taklitin de taklitini yapmaya başladılar tam 5 tane cruiser modelleri var.piaggiodan tutun.250 mct-hyosung-cbr 125-asya 150 t- hepsinin takliti.Öldüm gülmekten

-CRiminAL-' Alıntı:
Baba www.osmanlimotor.com
girin.Yarılacaksınız gülmekten.18 model getiriyolar.Motorlara verdikleri isimlere bakın kopacaksınız.Bu arada artık taklitin de taklitini yapmaya başladılar tam 5 tane cruiser modelleri var.piaggiodan tutun.250 mct-hyosung-cbr 125-asya 150 t- hepsinin takliti.Öldüm gülmekten

yavuz diye, kaan diye motor ismi mi olurmuş ya ahahah ::koop:: rüzgar avcısı, köylü bu ne be at ismi gibi çoğu :D

yaw siz ismi boşverin bu çinliler iyice azıttı..
bu "Kaplan" :p modeli oldukça güzel ve 350cc yazıyor..
bunun servisi falan nasıl acaba?bi alan olsada öğrensek..
valla bu landcruiser ın gelmesi tam bir muamma dahada ben ümidi kestim bu motordan kesin fuarada getirmez bunlar..
neyse hepinize güzel günler...

arkadaşlar çok geyiğe gitti topic. bunda benim de katkım var ama yeter bence.

bu motoru takip ediyorum. yeni bişey yazdınız sanıyorum.:)
kaldığımız yerden devam etsek de biz de karar versek.

Arkadaşlar Pazartesi İzmir motomax ziyaret ettim Nisanda keeway land crusier geliyormuş bir model daha gelecekmiş 250 cc

thundersss' Alıntı:
Arkadaşlar Pazartesi İzmir motomax ziyaret ettim Nisanda keeway land crusier geliyormuş bir model daha gelecekmiş 250 cc

sanırsam biraz geriden takip ediyorsun arkadaşım:)

land cruiser ve super shadow modeli gelecek. ikiside V çift silindir 250cc.
fuar nisanda biteceğine göre. birkaç haftada gelmesini bekleriz sanırım normal olarak.

tamam abi yakında vento'nun da no name gelir az kaldı:p ,
artık motomax düşünsün...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar