Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

evet arkadaşlar sonunda fiyatlar açıklandı...
biraz önce yeni fiyat listesi elime geçti
land cruiser 3990ytl
supershadow 3590 ytl
herkese hayırlı olsun

Fiyatlar güzel. Bu senenin motoru bu motor olacak gibi. Tabi alıp kullanacakların görüşleri ve firmanın ilgisine göre değişebilir.

3990ytl derken acaba aksesuarlar dahil mi değil mi onu merak ettim şimdi

zipir' Alıntı:
evet arkadaşlar sonunda fiyatlar açıklandı...
biraz önce yeni fiyat listesi elime geçti
land cruiser 3990ytl
supershadow 3590 ytl
herkese hayırlı olsun

:santa: :santa: :santa: aksesuar olsa tamam ama 3990 ytl :salut:

bu motor için güzel bir fiyat ama alırsam aksesuar masrafı olacak. yani 4500 ytl olacak en az o yüzden şaşırdım. yoksa çift silindir V motor için fiyat iyi.:)

evet arkadaşlar fiyatlar güzel sayılır bekleyeyip görcez motoları

Bence Supershadow muhteşem arkadaşlar. Param hazır olsa çıktığı gün alırım. Aslında Landcruiser daha iyi ama onda sissy bar yok. Eşim mutlaka sissy bar olmasını istiyor.

Ewet arkadaşlar umarım fiyatlar sizi tatmin etmiştir.Gerçi ben 15 gün önceden biliyordum.Ama söylemem gerekiyordu:).Neyse.Arkadaşlar motosohbet altına açtığım anket sürüyor.Motora niyetli olanlar anketi girsin.Çünkü motovizyonda gerçekten bu iş için kampanya yapılacak.
Anket için:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10122

Nihayet beklenen açıklama geldi fiyat bence makul şimdi karar verme zamanı Regal Reptor mu KeeWay land cruiser mi? Sizce???

yaw kardeşim iyi hoş fiyat varda, bir de bir de şu gelinlik kızın gerçek resimlerini koymaya zahmet etseler bu kadar zormu, dört resim var ikisi 3d, ikisi resim hangisi bu motor olacak...

evet ya sitedeki iki resim aksesuarlı olanlar hala duruyor. ne yapıyolar anlamadım.

Dostum Kİmseye BİŞe Dedİmİz Yok Benİm Canimi Sikan Ylmzzz Dostumunda DedİĞİ Gİbİ Sİtedekİ Resİmler KardeŞİm Ne Satiyosan Onun Resmİnİ Koy Yok O Gelecek Yok Bu Gelecek İŞİn ...... Çikardilar
Fuara 3-5 GÜm Kaldi GÖrÜcez Bakalim Ne Gelecek Bunlarin Aynisini Fuarda Motomax Yetkİlİsİnede SÖylİycem...

MUSTURAKİ' Alıntı:
Dostum Kİmseye BİŞe Dedİmİz Yok Benİm Canimi Sikan Ylmzzz Dostumunda DedİĞİ Gİbİ Sİtedekİ Resİmler KardeŞİm Ne Satiyosan Onun Resmİnİ Koy Yok O Gelecek Yok Bu Gelecek İŞİn ...... Çikardilar
Fuara 3-5 GÜm Kaldi GÖrÜcez Bakalim Ne Gelecek Bunlarin Aynisini Fuarda Motomax Yetkİlİsİnede SÖylİycem...

dostum bende bana bir şey dedin demedim zaten, hani kimse onlar söle de biz de bilelim dedim...:)

Tamam işte.Seneye de Landcruiser'ın diğer modelini getirip;4750 ytl gibi bir etiketle piyasaya sürerler.Sonra da bir ton küfür yerler.

motomax sesimizi duymuş herhalde sitede şimdi iki adet çıplak 3d resim var,
elinde mevcut olan motorun resmini koymak bu kadar zormu allahaşkına,
walla bunlar hep cinliler yüzünden inşallah başka bir girişimcide bunu başka bir adla getirip pazarlarda onlar da salona koyup karşısına geçip puro içerler:farao:

motor servislerinde V motorlar sıra silindirlere göre daha az tutulur bakımları zordur dediler. V motor ilerde sorun çıkarır mı :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar