Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

Aradaki fark sadece aksesuar değil eksozdan tutun farlara arka çamurluk boylarından tutun korumlara kadar yani aksesursız çok kötü duruyor o nedenle sadece motomax diye 4 milyar bu duruma verilmez bu fiyata alırsın bir motor döşersin adam gibi ama yinede etkilemek istemem herkesin kendi görüşü ama şunuda belirtmeden geçemiyecem aksesurarlı full harika görünüyorr..:cat:

4000 civarı bence hayal rakamlar, nasılsa aynı modeli getiren diğer firmalar çatır çatır fiyat kıracak. 3000-3500 civarı oturur bence piyasa...
artık yamahanın 250cc su soğutmalı motoru bile 4950...

BOO_74' Alıntı:
4000 civarı bence hayal rakamlar, nasılsa aynı modeli getiren diğer firmalar çatır çatır fiyat kıracak. 3000-3500 civarı oturur bence piyasa...

yamahanın hangi modelinden bahsediyosun :silent: bu motorla kıyaslamak için

bu motoru yakından görmek lazım. TR ye gelecek aksesuarsız olacak. bakalım fiyat ne:silent:
böyle olsaaaa
keeway_landcruiser_02_big.jpg

landcruiser250.jpg

Son düzenleme:
Abi aksesuarlısı gelse diye bişey yok.Zaten Gri siyah olanı geldi bile.Ayrıca eski halinde de sissy bar ve koruma demiri yoktu.Farklar çamurluk-sele süsleri-sis farları-egzostlar-şanzuman kapağı ve silindirler arasındaki grenajlı süsleme.

criminal,
ilerde er5 almayı planlarken bu motoru gördüm fuarda bakacağım inşallah buna.
regal raptor bundan iyi mi? servis yedek parça kalite motor gücü gibi unsurlara göre.

BOO_74' Alıntı:
yamahanın hangi modeliymiş bu? :silent:

Arkadaşlar,
Beşiktaş - Yıldız'daki motomax bayisinin söylediğine göre aksesuarsız halide aksesuarlı halide olacakmış. Yalnız "fuardan sonra direk satışa başlanmayabilir. Belki 15 gün belki 2 ay sonra satışa başlanacak.Daha karar verilmedi" dediler ayriyetten.

yaw arkadaşlar bu çile fuardan sonra biter merak etmeyin iki hafta kaldı,
bütün yapabilecekleri şov o kadar olacak, ondan sonra o makinaları birinin
alması lazım değilmi...

votka
Walla haklısın ama napalım sabredemiyoz işte millet olarak, hemen olsun, ne öğrenebilirsek emelim hemen istiyoruz. Ah o iki hafta nasıl geçecek delirtiyor beni zaten. Ama dediğin gibi biraz sabır tabi.................:)
Yalnız Motomax'ın "artık taksit yok" demesi biras üzdü beni ve derin düşüncelere soktu.

yaww arkadaşlar birisi iki aymı dedi bana mı öyle geldi iki ay onbeş gün de burdan oldu iki buçuk ay bu adamlar bu motoru kışa satıcaklar heralde
bu arada bir arkadaş regal raptor'u sormuş ben uzun zamandır regali takip ediyorum yeni modeli baya güzel bişey olmuş üstelik 19.5 beygir diyorlar
ben gittim gördüm ses falanda yerinde ben alternatif olarak değerlendiriyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben de başlarda bu motora (supershadow) sarmıştım ama motomax fiyatları uçurup motor satışını yılan hikayesine çevirince kafam attı gidip regal-raptor aldım.
Ben motoru eskittim, motomax daha motor satacak. Peh:p

piyasadaki diğer motorlara göre bi fiyat belirlenir tabi ki. ama en sinir olduğum konu motomax ın sitesinde hala aksesuarlı ve aksesuarsız modelinin resimlerinin yanyana durması.

ekzozunu değiştirmek ne kadara mal olur acaba?

bunca aydır konusuyoruz ve biliyoruzki firma yetkilileride bu forumu okuyor ve henuz bir acıklama yapılmıyor cogu firma fiyatlarını acıkladı motor camiasında heyecan yaratan bu motorun fiyatını acıklamama mantıkları devam ediyor sonbaha açıklayacaklar herhalde

motora koltukta değişiklik yaptım bide. resimler arasında boya farkı da var. yakından görmeden boyası hakkında karar vermek zor. bi de marka bile yazmıyor motorda tamamen boş oluyor. biraz değişiklik size :mrgreen:
landcruiser4kopya4sy.jpg

az bir değişiklik olsada motora ayrı bir görünüm yaratmış güzel olmuş bence :cat:

criminal dostum sen bu motor hakkında en çok bilgi sahibi kişisin nerelerdesin?
V motorun maliyeti fazla olur. o zaman 3500-4000 ytl gibi fiyat aralığu uygun mu sence aksesuarsız hali bile olsa.
ya da en fazla kaç paraya alınır bu motor. çünkü aldıktan sonra aksesuarlar takmak iyi olur.

Dostum görmemişim mesajlarını.Şimdi V2 motor işçilik gerektiren bir yapıdadır titreşimi azdır ve güzel ses verir.Tabi ki estetik anlayışı da olduğu için ederi yüksek olacaktır tabiki.Regal raptor denen o acaip alet ki (hiç haz etmiyorum kendisinden) 4100 gibi paralara satılabiliyorsa bu hayli hayli 4000 eder.Ancak şunu belirtmeliyim ki aksesuar firmalara para kazandırır.Motomax benim şahsi kanaatimce al kardeşim aksesuarsız senden sadece motorun ederini istiyorum mantığına gidiyor.Haklı da.İsteyen verir parasını takar aksesuarını.SuperLİGHT MODELİNDE O AKSESUARLAR OLMASA FİYATI NE KADAR ALTTA OLURDU SİZ DÜŞÜNÜN.aNCAK LAND CRUİSER İÇİN BUNU SÖYLEYEMEYİZ.zATEN HACİM VE MOTOR BÜYÜK.aKSESUAR MALİYETİNİ EKLEYİP DAHA FAZLA MİLLETE ÇOK FİYAT GÖSTEMEK İSTEMİYORLAR.

SPECIFICATIONS

Model V-THUNDER
Motor 4 strokes, Aircooling
Cylinder Number 2
Running Diameter 53.2 x 67.6 mm
Max. Power 24.07 HP / 8000 rpm
Max. Torque 1.6 Kgfm / 6000 rpm
Starting System Electronic
Ignition CDI
Fuel Tank 3.43 gal
Seat Height 27.8 In
Lenght 90.9 In
Width 35.8 In
Height 52.8 In
Dry Weight 375 lb
Suspension Hydraulic
Front Brake Disco
Rear Brake Disco
Front Tire 110/90-16
Rear Tire 130/90-16

abi yunanistanda da 3500 usd, romanya 3500 usd, rusya 3500 çok iginç ya hem full hem de 24 hp...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar