Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

LC 250,gv 250,bisan lifan 250 arasında kararsız kaldım:)

araştırma yapıyorum.... ama ennn sakin sayfa burası çıktı:)

GÜNCEEEEEELLLLLL.....

sormak istediğin birşey varsa yardımcı olalım :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 PM ----------

Dert yok tasa yok alan memnun :mrgreen: tabi sakin olur

:cherry: valla öle ilk kazamı yaptım 3mt yerde motorla süreklendim motorun bi ayaklığı yamuldu valla dediğin gibi kazada yapsa sorun yok yola devam :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 PM ----------

aklıma geldi tek sorun gidonu kitlerken anahtarı üzerinde unutmam 2 kere yamuldu ama hala kırılmadı allahın hakkı 3 derler :queen:

Geçmiş olsun.

Anahtarı bile sağlam ya 3 te bile kırılmaz.:mrgreen:Ben daha bi hata yapmadım.Gidon kilidini bile unutuyorum:mrgreen: Birde alarmının sesi nasıl senin, benimki çok cılız ya duyan koca motordan çıkan sese bak diyor ya:mrgreen:

Geçmiş olsun.

Anahtarı bile sağlam ya 3 te bile kırılmaz.:mrgreen:Ben daha bi hata yapmadım.Gidon kilidini bile unutuyorum:mrgreen: Birde alarmının sesi nasıl senin, benimki çok cılız ya duyan koca motordan çıkan sese bak diyor ya:mrgreen:

bi alarm var... var olmasınada çalışmıyor sanırım aldığımdan beri tık yok bende üstelemedim pek niye çalışmıyor diye aklıma eserse bi ara gösteririm :cherry:
ama egzoz kesin değişmeli bu motora bu şekle bu ses yakışmıyor en yakın zamanda iyi bir usta bulup değiştireceğim

Egzoz iyi ya benim açtırmış ilk sahibi ses tok çıkıyor.Açılmamış kende duymuştum gerçkten yakışmıyuor motora.

motoru beğenenler illa ki vardır da fiyatı yüzünden az satılıyor, benim motor da aynı durumda :)

o parayı bir çinliye verene kadar 2. el japon ya da hyo gv 250 deniyor, benim makina içinde 125 cc 14.5 hp ye 6000 tl verilir mi deniyor ?

Keeway Landcruiser motorsikletimi 900 km de satmak zorunda kaldım. İlk fırsatta yenisini alacağım. Her konuda motorumdan çok memnundum.

Keeway Landcruiser motorsikletimi 900 km de satmak zorunda kaldım. İlk fırsatta yenisini alacağım. Her konuda motorumdan çok memnundum.

Xenkos kaça sattın? Bi ara çok sıkıştığını ve 3000+satış masrafları filan bırakıcam dediğini hatırlıyorumda ne oldu? O ara nakidim olmadığına üzüldüm. O km de yeni motorunu satmanda kötü asllında.

Sonunda 3.500 TL + satış masraflarına sattım. İnternetten umudu kesince, şehir merkezinde bir yerde satılık yazısı ile sadece 3 saat bekledi ve satıldı :) Şu anda Alanya'da plaka ve ruhsat dahil sıfır satış fiyatı 6.000 TL...

Sonunda 3.500 TL + satış masraflarına sattım. İnternetten umudu kesince, şehir merkezinde bir yerde satılık yazısı ile sadece 3 saat bekledi ve satıldı :) Şu anda Alanya'da plaka ve ruhsat dahil sıfır satış fiyatı 6.000 TL...

Hayırlı olsun alana. Senide yine bekleriz. :rendeer:

hayırlısı olsun gene bekleriz en kısa zamanda aramıza :wiinkk:

SELAM ARKADASLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM İSTANBUL SARIYERDEN
BENDE Land Cruiser motorumun sesinden memnun degilim egsozu acılmıs bir motorun sesini dinlemek ona gore bende actırmayı dusunuyorum bu işlemin geri donusu olmuyormus sanırım egzoz u acılmıs arkadaslar mesaj atarsa sevinirim telefonda ses dinlesem yeter sanırım

SELAM ARKADASLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM İSTANBUL SARIYERDEN
BENDE Land Cruiser motorumun sesinden memnun degilim egsozu acılmıs bir motorun sesini dinlemek ona gore bende actırmayı dusunuyorum bu işlemin geri donusu olmuyormus sanırım egzoz u acılmıs arkadaslar mesaj atarsa sevinirim telefonda ses dinlesem yeter sanırım

bende katılıyorum ses güzel değil

Arkadaslar lc250cc motorum icin egsoz tavsiyelerinizi bekliyorum orjinallerine dokundurmadan yeni egsoz düsünüyorum

Arkadaşlar bu motorun ikinci elini almak istiyorum.
Birkaç yerde buldum.
Az kilometre yapmış, aksesuvarsız düzgün bi' tanesi en fazla kaç para eder?
Yani ben en fazla ne kadar vermeliyim.

Arkadaşlar bu motorun ikinci elini almak istiyorum.
Birkaç yerde buldum.
Az kilometre yapmış, aksesuvarsız düzgün bi' tanesi en fazla kaç para eder?
Yani ben en fazla ne kadar vermeliyim.

Bence rakama fazla bile diyen çıkacaktır fakat 3500 den fazla etmez daha fazlasını verme (Aksesuarsız, 2. el, için).

Tamam güzel görüntü vs ama eti, suyu butu belli işte yani çekik gözlünün orta altı vasat bir motoru işte kardeşim. (Bende kullanıyorum, yorumumu daha ılımlı bekleyenlere)

Bence rakama fazla bile diyen çıkacaktır fakat 3500 den fazla etmez daha fazlasını verme (Aksesuarsız, 2. el, için).

Tamam güzel görüntü vs ama eti, suyu butu belli işte yani çekik gözlünün orta altı vasat bir motoru işte kardeşim. (Bende kullanıyorum, yorumumu daha ılımlı bekleyenlere)

orta altı vasat mı? :salut:
bu sınıfta 2 motor var bence paran varsa düşünme gv 250 yok çok diyorsan cruıser tek geçerim gerisi yalandır
3500 civarı doğru olan bi fiyattır 3750 den fazla verme :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar