arkadaşlar gerçekten bende şaşırdım blk. /akçaydayım buradaki bayi 5000 tl ye taksitle veriyor bende nisan ayına kadar inatla bekliyorum belki kriz sayesinde bu firma biraz daha düşünür...
extraman kardeşim sana bi önerim olabilirmi zincir ve çarklarla ilgili. hiç bence beklemene gerek yok,karaköy perşembe pazarında istanbulun en iyi zincir imalatçısı var deniz tarafında şu anda adı aklıma gelmiyor. ben motoruma oradan 80 ytl ye alman malı oringli zincir almıştım en kalitelisinden. 1.5 yıldır aynı zinciri kullanıyorum ve 9000 km gördülg250 konusundada hala karar vermiş değilim,zaten 150 cc makinem var,sadece uzun yolda kullanacağım alacağım cruiser ı,acaba direk 600cc yemi girsem karar aşamasındayım hala
![]()
arkadaşlar bir sorun olmazsa bu hafta içerisinde bende lc sahibi olacağım ihşallah aksarayda 5000 tl alıyorum aslında gönlümde gv 250 yatıyor ama fiyat çok geldi
ik motorumu olan lc yi aldım sonunda 250 lik olmasına ve yeni kullanıcı olmama rağmen bana güç olarak yetersiz geldi
Rodaj bitsin bak ne oluyorTank gibi maşallah...
arkadaşlar uzun süredir 250 cc chopperlara bakıyorum.. yeni bir başlık açmak istemedim. tavsiyelerinizi esirgemezsiniz umarım..
çok motor arasında gittim geldim. en sonunda hysong gv 250 ile keeway landcruiser 250 arasında kaldım. iki motoruda fotoğraflarının dışında görmüşlüğüm yok.
Senin yerinde olsam servis konusunda sıkıntı yaşamayacağım markaya yönelirim bulunduğun şehir itibari ile.Keeway Land Cruiser hakkında bilgim yok,ama hyosung GV250 bana göre sınıfında 10 numara keeway e göre artısı (20000 km superlıght kullandım) işcilik daha iyi,motoru 28 Hp ki bu güç 2 kişi sürekli 120 km hız yapabilmeni sağlıyor.hem hava hem yağ soğutmalı,lastikler tubbles.Keeway görüntü olarak güzel,efsane motora geçtikden sonra bir çok şey değişmiş,ama dediğim gibi rize de hangisinin servisi olduğu bence daha önemli.Şunuda bilmende fayda var ,BMW marka motorda alsan istanbul gibi bir yerde bile parça sorunu (hemen temin edilememe gibi) olabilir.
forum kan ağlıyor yahu.... güncellensin bari....