Dert yok tasa yok alan memnun :mrgreen: tabi sakin olur
LC 250,gv 250,bisan lifan 250 arasında kararsız kaldım
araştırma yapıyorum.... ama ennn sakin sayfa burası çıktı
GÜNCEEEEEELLLLLL.....
Dert yok tasa yok alan memnun :mrgreen: tabi sakin olur
Geçmiş olsun.
Anahtarı bile sağlam ya 3 te bile kırılmaz.:mrgreen:Ben daha bi hata yapmadım.Gidon kilidini bile unutuyorum:mrgreen: Birde alarmının sesi nasıl senin, benimki çok cılız ya duyan koca motordan çıkan sese bak diyor ya:mrgreen:
Egzoz iyi ya benim açtırmış ilk sahibi ses tok çıkıyor.Açılmamış kende duymuştum gerçkten yakışmıyuor motora.
bu motoru beğenen çok kullanan yok arasıra istanbula gelde yanlız hissetmeyeyim kendimi:wiinkk:
Keeway Landcruiser motorsikletimi 900 km de satmak zorunda kaldım. İlk fırsatta yenisini alacağım. Her konuda motorumdan çok memnundum.
Sonunda 3.500 TL + satış masraflarına sattım. İnternetten umudu kesince, şehir merkezinde bir yerde satılık yazısı ile sadece 3 saat bekledi ve satıldıŞu anda Alanya'da plaka ve ruhsat dahil sıfır satış fiyatı 6.000 TL...
Sonunda 3.500 TL + satış masraflarına sattım. İnternetten umudu kesince, şehir merkezinde bir yerde satılık yazısı ile sadece 3 saat bekledi ve satıldıŞu anda Alanya'da plaka ve ruhsat dahil sıfır satış fiyatı 6.000 TL...
SELAM ARKADASLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM İSTANBUL SARIYERDEN
BENDE Land Cruiser motorumun sesinden memnun degilim egsozu acılmıs bir motorun sesini dinlemek ona gore bende actırmayı dusunuyorum bu işlemin geri donusu olmuyormus sanırım egzoz u acılmıs arkadaslar mesaj atarsa sevinirim telefonda ses dinlesem yeter sanırım
Arkadaşlar bu motorun ikinci elini almak istiyorum.
Birkaç yerde buldum.
Az kilometre yapmış, aksesuvarsız düzgün bi' tanesi en fazla kaç para eder?
Yani ben en fazla ne kadar vermeliyim.
Bence rakama fazla bile diyen çıkacaktır fakat 3500 den fazla etmez daha fazlasını verme (Aksesuarsız, 2. el, için).
Tamam güzel görüntü vs ama eti, suyu butu belli işte yani çekik gözlünün orta altı vasat bir motoru işte kardeşim. (Bende kullanıyorum, yorumumu daha ılımlı bekleyenlere)