kedi ve motosiklet

Dün akşam yağmurdan korunmak için kedinin biri benim motosiklet ev olarak kullanmış bunda sıkıntı ama sen gel egzoza işe bugün dışarıya çıktım egzoz sıcaklığı kedi sidiği ile birleşince mükemmel bir koku oluyor :p yanında duramıyorsun :) işte bu kokudan kurtulmak daha doğrusu kedilerden kurtulmak için ne yapmalıyız
Motosiklet bahçede duruyor üstünde branda var kapalı bir alana koyma imkanım yok

Kedi kovucu sprey tarzı ürünler vardı fakat ne kadar verimli bilmiyorum. Brandayı iyice kapatmak bir çare olabilir. Brandasız motosiklet selesi için de seleye naylon poşet geçirmek çözüm olabiliyor

Brandayı kedinin giremeyeceği kadar sıkı bağlamaktan başka seçenek yok gibi.

Veyahut kedilerin sevmediği bir koku varsa o konulabilir yanına. İnterntten araştırmak lazım.

Bizim Lucky adında tatlı bir alman kurdumuz var, hiç kedi derdimiz olmuyor. :p

Kedi kovucu sprey tarzı ürünler vardı fakat ne kadar verimli bilmiyorum. Brandayı iyice kapatmak bir çare olabilir. Brandasız motosiklet selesi için de seleye naylon poşet geçirmek çözüm olabiliyor
seleye çöp poşeti koyuyorum onda sıkıntı yok ama egzoza işemesi kötü oluyor ışıklarda durmaya tahammül edemiyorum o kadar kötü kokuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------

Brandayı kedinin giremeyeceği kadar sıkı bağlamaktan başka seçenek yok gibi.

Veyahut kedilerin sevmediği bir koku varsa o konulabilir yanına. İnterntten araştırmak lazım.

Bizim Lucky adında tatlı bir alman kurdumuz var, hiç kedi derdimiz olmuyor. :p
topcaseden dolayı egzoz dışarıda kalıyor
ben de kangal alayım bir tane :)
sevmedikleri koku ile alakalı geçen sene araştırma yaptım ama hiç biri işe yaramıyor

Motoru bıraktığın yere akşamdan sen işe. kedi-köpek zaten hazırda biri işememişse işiyo. kokarsa da kendi sidiğini koklarsın hiç olmazsa.

Kedi olayı çok can sıkıcı.Brandayı açtığında çok farklı şeylerle karşılaşabilirsin.açık yer bırakma .Kopçalı brandalardan alıp bağlayacaksın.Yoksa bağlama yeri terzide yaptır..alışırsa sürekli girer..!

Son düzenleme:
Kedi yemlerinden alın motorun uzağına koyun büyük bi ihtimal gelmezler yemeğin olduğu yerde dururlar

Bırakın hayvancıklar 2-3 saat motorun selesinde uyusun rahatça, sevaptır elleşmeyin hayvanlara :) sabahleyin yarım litrelik pet su şişesiyle gel motorun yanına, dök eksozun üzerine, tamam bitti gitti.

Havaların soğuduğu bu günlerde hayvanları dışlamayalım, yardımcı olalım. Hem motorunuzu böcek ve farelerden korurur gece fena mı? :)

Yada motorunuzun yanına ufak bir kapısı olan üzeri muşambayla çevrilmiş ev yapımı ufak bir kedi evi koymak da çözüm. Motor yerine orada yatsın, hedef şaşırtın, daha iyi olmaz mı? :p

Buda bonus olsun:

8-cats-motorcycles-meme-by-anomalous4.jpg

Merhaba,

Bizim mahallede bir şapşik var, benim topcasenin üzerinde yatmaya bayılıyor. Daha kendilerini göremedik ama ... Patileri topcasenin üzerinde pek bir şirin yahu :mrgreen:

Hiçbirşey yapamazsın. Her durumda o kedi oraya gelir ve gider. Yani kedinin insafına kalmış. Branda, sprey, koku falan hikaye. Motorun yanında sen beklemedikçe yada etrafta bir köpek olmadıkça o kedi oraya gelecek...

Ben, vaktiyle 20 küsür kediyle aynı evi paylaşmış biri olarak ciddi bi şekilde cevap vereyim bu sefer.

Kedi çok olunca yediği, uyuduğu afedersin işediği-s.çtığı yeri sen değil o seçiyor! Yani o kedi oraya bir kere girdiyse, devamı kesin gelir. İşediyse işer, s.çtıysa gene s.çar, uyuduysa da orda yavrular bile, sabah bi bakmışsın 4-5 tane kedi eniği! Zaten bu sıralar tam azgınlıklarının geçtiği zamanlar. Sağda solda nur topu gibi kedi enikleri görünür yakına.

Çare ne? Motorun yerini değiştir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evcil hayvan malzemeleri satan işkolundayım. Kedi kovucu yada uzaklaştırıcı adı altında satılan hiç bir ürün ev dışı mekanlarda işe yaramaz evde de uzun süre işe yaramaz boşuna para vermeyin ben satmıyorum mesela işlevsiz bu tarz ürünleri

Kedi bırakın uyusun diyen arkadaşın motoruna hiç kedi çıkmamış anlaşılan. O kedilerin tırmalama huyu kurusun, kevgire dönüyor sele

Dostum hayvanlar işedikleri yeri sahiplenir. Geçmiş olsun artık o motor bir kedinin :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar