Teşekkür ederim, evet Alman Çoban'ı.
Sizinkiler de ısırılacak şeyler. Cinsi ne onların?
Chow Chow sanırım, nam-ı diğer çin aslanı.
Teşekkür ederim, evet Alman Çoban'ı.
Sizinkiler de ısırılacak şeyler. Cinsi ne onların?
En kaliteli mama değil en iyi marka dedimülkemizdeki satış politikaları dolayısıyla marka bilinirliği ve daha ulaşılabilir olmaları sebebiyle öyle bir algım olmuş olabilir. İçeriklerinde acayip acayip bir sürü şey yazıyor. Veteriner de her gittiğimde ısrarla royal canin dediği için onu alıyorum. Yok ciğerleri yok idrar yolları falan diye korkutuyor insafsız. Söylediginiz markaları da arastiracagim. Teskkurler
Edit: orijene baktım da içeriğe kadar gidemedim, fiyat yetti. Biz fakirler sıralama yaparken "fiyat artan" seçtiğimiz için hiç görmemiş olmam doğal ����
Mesajını atlamışım kusura bakma, fotodaki tek gerçek tampona yaslanan bir patiAh şu ruslar,ulen kediler sigara dumanindan nefret eder,bide agzina sigara vermisler,votkada vermeseler bari kediye..r:
Bunlar chow chow ama Çin Aslanıda deniyor.
Sokak Köpeklerine Selam Vermek, Adam Olmaya Çeyrek Var Demektir
Sadri Alışık
Turgutreis ile komşuyuz normal, beklerim bu taraflara yolun düşerse.
Bilinirlik konusunda haklisin. Benim kedi eve ilk geldiginde mamasini proplan almistim. Mamalar konusunda hicbir fikrim yoktu ama reklamlardan dolayi aklimda iyi diye kalmis.)) Neyseki okuyup arastirmak aklima geldi.
Orijen cidden pahali evet ama N&D orijene gore oldukca uygun fiyatli ve icerigi gayet temiz. Oldukca kalitelidir.
N&D tahilsiz 1,5 kilosunu 142 TLye aliyorum. 5-10 kiloluklari biraz daha uyguna geliyor.
Kedinizin teshisi koyulmus bir rahatsizligi yoksa veterinerin israriyla mama almayin. Kendi sattigi, satmak istedigi mamalari dayatiyorlar insanlara bir dunya guzelleme yaparak hepsi boş.
Benim hekimim royal canin yedir veya pro yedir diye bana bir suru atmasyon hikaye uydursa oraya bi daha adim atmaz kedimi goturmezdim.
Bizim veteriner orijen onermisti ama yedirmezsen oyle olur boyle olur hikayesi uydurmadi ve tavsiyesi oldukca yerindeydi. Yine de kendi kararimla N&D kullaniyorum.
N&D ye geçtik biz de gayet memnunum. petshoptan açık paketli alıyorum kilosu 40TL. 10-15 kilo saklayacak imkanım yok. Bu şekilde çok hesaplı oluyor.
Turgutreis de öyle hocam:wiinkk:
Bir semtin sokak hayvanları sizden kaçmıyorsa orada yaşayın; çünkü komşularınız güzel insanlardır. / Goethe
Yazdıklarımı yanlış anlama ama benim kedi x marka mamadan başka birşey yemiyor nedir ya. Hayvanı tek bir mamaya alıştırırsan yemez tabi ki. Bugün tost yerken yanıma kedi geldi. Hayvan aç ama tosttan bir parça koparıp yere bıraktım. Yemez diye düşünüyordum. Biraz kokladı. Sonra hepsini yedi. Hayvan sağlıklı ise aç olduğunda yiyebilecek herşeyi yer
Acik mamayi evdekine alamiyorum ben. Aç kapat yaptikca satici, mama devamli hava aliyor. Bazen mamalarin agizlari hepten acik kaliyor başka kediler mamalarin içine yatiyor goruyorum.
Bir de saticiya güven boyutu var. Alacagim mamaya farkli ucuz bir markanin benzer taneli mamasini karistiriyorsa?![]()
Hocam bu söz kimin Allah askina net kesin kaynağı yokmu ya hu.
Bilmediğimden soruyorum, belki siz biliyorsunuzdur.
Bu sözün Hz.Ömer'e(r.a.) ait olduğunu da duydum, Kanuni S.Süleyman'a ait olduğunu da duydum, goethe'ye ait olduğunu da.
Hatta F.S.Mehmet'e ait olduğunu da duymuştum, turist Ömer(Sadri alışık) diyen de var
Söz bana ait çıkacak diye korkuyorum.
Benim petshop öyle dökme satmıyor. 1 er kiloluk ambalaj yapıyor kendisi, dolayısıyla tazeliği bozulmuyor. Eve getirince ben de hava geçirmez cam kavanozda saklıyorum. Öyle üçkağıt yapacak biri değil, yıllardır aynı yerde. Önceden internetten (zooplustan gittigidiyordan) kapalı ambalaj da sipariş ettiğim oldu ama son zamlardan sonra artık pahalı geliyor. Ancak siz de pahalı almışsınız 1.5kg N&D tahılsız internette 115TL.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
Gothe'ye ait olma ihtimali daha yüksek. Hz Ömer zamanında semt diye bir kavram yoktu, Osmanlı'da da bu kelimenin Osmanlıca karşılığının kullanıldığını sanmıyorum. Turist Ömer senaristi de Gothe'den alıntı yapmış olmalı.
Benim petshop öyle dökme satmıyor. 1 er kiloluk ambalaj yapıyor kendisi, dolayısıyla tazeliği bozulmuyor. Eve getirince ben de hava geçirmez cam kavanozda saklıyorum. Öyle üçkağıt yapacak biri değil, yıllardır aynı yerde. Önceden internetten (zooplustan gittigidiyordan) kapalı ambalaj da sipariş ettiğim oldu ama son zamlardan sonra artık pahalı geliyor. Ancak siz de pahalı almışsınız 1.5kg N&D tahılsız internette 115TL.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
Gothe'ye ait olma ihtimali daha yüksek. Hz Ömer zamanında semt diye bir kavram yoktu, Osmanlı'da da bu kelimenin Osmanlıca karşılığının kullanıldığını sanmıyorum. Turist Ömer senaristi de Gothe'den alıntı yapmış olmalı.
scooter kullanan adam evde kedi besler,vitesli kullanan kapıda kangal.
Beslemek mi yoksa yoldaş olmak, evini paylaşmak mı ?