Ben de genellikle miço alıyorum, henüz beğenmeyen kedi görmedim, bir de farklı içerige sahip mito var onuda severek yiyorlar.
Evet, uzun zamandır arşiv de, kedileri eklerken denk geldim, mini bir hikaye ile paylaşım dedim![]()
Mito almadim icerigi bonacibo ve micoya gore daha zayif, hayvanlar iyice ot yemesin dedik ucuz diye.
Digerleri de kotunun iyisi işte ama aç durmaktansa mito da olur mico da olur yeter ki birseyler verelim, taş, çöp yemeye ugrasiyorlar. :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
Evde kuru mamaya alışan veya cins kediler sokaktakilerden farklı davranışlar sergileyebiliyor. Royal canın bilinen en iyi markalardan ve bağımlılık yapmasıyla meşhur. Örnek olarak reflexin kuru mamasını daha iştahsız ve daha az tüketirken, royal canine geçince daha fazla yediğini görüyorum. Mamayı değiştirdiğinizde kedi de farklı tepkiler verebiliyor; tuvaleti harici bir yere işemek gibi.
Konusu geçmisken royal canin, proplan gibi mamalar bilinen en kaliteli mamalar degiller. Veterinerler devamli önerip duruyor, reklami yapiliyor ama içerigine kimse bakmiyor
En iyi mama Orijen dir onu Acana takip eder ve N&D ve bikac marka daha var...
Bu dediklerimle RC nin icerigini kiyaslayin.