Kedi kaçıran sprey

döşemeye zarar vermedi ama bi kedi var mh. de sürekli benim motorda yatıyor
gayet keyifli hali bi görseniz:)

Bi de işiyor bu hayvanlar.Dikkat!

Motorum varken hatırlıyorum.Branda leş gibi kokuyor,motorun selesini sabunlu sularla silmeler.Off of.

Tekine gelişine sağ ayakla hakikatlı bir tekme sallamıştım.Gelse ciğeri ağzından çıkardı.Gerçi sonra iyiki tutturamadım diye de sevinmiştim.Yazık be.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim motorun üstünde tavuk yatıyordu bi ara.

oda birşeymi kardeşim :mrgreen: :pr: bitanesi benim seleye (afedersiniz)pislemiş, temizledim ama birde bana sorun garibim ne bilsin oraya yapılmayacağını.yakalasaydım eğitim verecektim.kafasını boka batırınca bir daha oraya yapmazmış diyorlar.tırnak bileme işi için bir şey diyemeyeceğim.

kedilerin uyuz oluyom evet dikkat edin babamım motoranın başınada geldiii sele heybeler hep tırnak izleri idi

Karabiberi yeni duydum ama ben böcek ilacı kullanıyorum gayette memnunum. Daha önce burda bi arkadaş laf arasında yazmıştı, bende brandanın üzerine iki parça bez yapıştırdım, biri selenin arkasına doğru, biride daha ön tarafa doğru, bıçak gibi kesti. Beze ilacı sıkın 1.5-2 gün yanına bile uğramıyorlar, kesin çözüm. :cat:

arkadaşlar sizin motorunuza musallat olmayan kedi başka motorlara musallat olucaktır en iyisi benim havalı tüfek çözümü kökten çözüm hem diğer arkadaşlarıda kurtarmış olursunuz

benimde başıma geldi... ya orada uslu uslu yatsa sonrada oradan gitse kediyi öldürmekten vazgeçicem ama o tırnaklarını koltuğa geçirişini görmedim mi... deli oldum... şaka bi yana kedi hala hayatta. ben öldürmekten vazgeçtim ama olan benim koltuğa oldu :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne istiyorsunuz kedilerden yaaav. Hayvancağızlar sadece koltukta oturuyor üşüdükleri için :mrgreen: :mrgreen: . Öyle pisleme olayına falan rastlamadım daha ama rastlarsam bahçeden atarım :mrgreen: :queen:

Ne istiyorsunuz kedilerden yaaav. Hayvancağızlar sadece koltukta oturuyor üşüdükleri için :mrgreen: :mrgreen: . Öyle pisleme olayına falan rastlamadım daha ama rastlarsam bahçeden atarım :mrgreen: :queen:

Hemde öylle bir pisliyorlarki ben motorun koltuğunu 3 kere söküp yıkamak zorunda kaldım hemde 4 - 5 deterjan yıkayıp küvette bekletiyorum sonra 3 günde kuruyor. Yatsalar zaten şikayetim olmaz nolcak en fazla kıl oluyor onuda ıslak mendille hallediyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zaten en tehlikelisi işemesi. İşediği zaman bu koltuk benim diyor yani bir nevi imzasını atıyor. Sadece otursa benim de içim yanmayacak, tüyden tiksinmem de, işemesi ve tırnaklarını geçirmesi çok kötü...
Karabiber bazen işe yarıyor, bazen yaramıyor, böcek ilacı da seleyi kayganlaştırıyor...
Bilemiyorum çözüm nedir....????

Hemde öylle bir pisliyorlarki ben motorun koltuğunu 3 kere söküp yıkamak zorunda kaldım hemde 4 - 5 deterjan yıkayıp küvette bekletiyorum sonra 3 günde kuruyor. Yatsalar zaten şikayetim olmaz nolcak en fazla kıl oluyor onuda ıslak mendille hallediyoruz.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :queen: . muahahahhaa süper ya . Haklısın da benim başıma gelmedi henüz. Gelirse kedilere dar ederim bizim bahçeyi herhalde. Genelde motor üstü kapalı duruyor ama :mrgreen:

Zaten en tehlikelisi işemesi. İşediği zaman bu koltuk benim diyor yani bir nevi imzasını atıyor. Sadece otursa benim de içim yanmayacak, tüyden tiksinmem de, işemesi ve tırnaklarını geçirmesi çok kötü...
Karabiber bazen işe yarıyor, bazen yaramıyor, böcek ilacı da seleyi kayganlaştırıyor...
Bilemiyorum çözüm nedir....????

Kediler fena yakmış canınızı yaaaa :queen: :mrgreen:

Son düzenleme:
Varya hemde nasıl karabiber 1 gün etkili oluyor 2. gün çıkıyorlar, Bide benim motor garajda duruyorda böyle, Branda örttüm branda üzerine yatmışlar, koltuğa kask koydum üzerine branda örttüm kaskı düşürüp yatmış herifler brandayı çöpe attım, Şimdi koltuğu açık tutuyorum gelmiyorlar, kurtuldum en sonunda. Garaja sesle kedi kovan cihaz aldık çok işe yaramıyor herifler busefer cihazın bakmadığı yere gidiyorlar.

( Aslında suç bizim, 2 tane çok sevimli kedi var kimse kızmadı onlara garaja apartmana çok alıştılar, Şimdi bütün mahallenin kedilerini topladılar 7 - 8 kedi oldu, zaten ondan sonra pislik işi başladı yoksa 2 si olsa sorun yoktu, bide apartmandan kedileri bi ara garajda da besliyen vardı şimdi uğraş dur. )

bizim burdada kedi bol motor alınca bende ne yapıcam valahi bilmiyorum:( Milletimizin bu kedi sevgisi nerden geliyor anlamıyorum:pr: :pr: Heryere pisliyorlar.Bizim burdaki esnaf kediyi salamla besliyor bu kediler gidermi sizce?:silent:

ben cömez kullanıcı olarak yeni motor almaya gün saydıgım için henüz başıma gelmedi ama gercekten traji komik birsey.

fotoları kendim cektim. eminim kendinizden de birseyler bulucaksınız.

foto15fu9.jpg

foto18og0.jpg

foto19zt6.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar