Kedilerden Kurtulmak!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arkadaslar bu konu konusulmuşmuydu hatırlamıorum ama ben her sabah kedi idrarı ve ayak izi temizlemekten bıktım. :pr: Branda aldım daha fena oldu içine giriolar ekstradan kapatma yaptırmama rağmen.:salut: bunun kesin çaresini bilen yokmu lütfen yardım edin ya...:queen: :queen:

SONUÇ : Eveeet arkadaslar.. Budur.. Böcek ilacı ile bu iş bitmiştir.. Bu gece 1 tanesi bile gelmemiş...
jhonsonwax ınkni aldım migrostan(7,5 ytl)..) ambalajıda baya şık ve kullanışlı...tavsiye ederim kedilere karsı..ben sele üzereine ayrıca bir toz bezi serdim ve onada sıktım ayrıca.. Birde normalde kokuyu siz duymuyorsunuz yani eski sheltox lar gibi diil...

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben sana söylüyorum dinlemiyosun beni !

Çaresi belli : Piaggio Beverly : sele altından orjinal sele brandası çıkıyor lastikli hemen kapatıyosun :mrgreen:

Sahi Börgmın da yokmu böyle şeyler :salut:

Bak cozumu bilmiyorum ama kedileri ii tanirim. Aliskanlik denen manyak bir huyu vardir bu hayvanlarin. Ilk once motorunu ii ce bir sil sabunla ve yine sil. Motorunun yerini degistir. Her zamanki yere park etme. Koltugunun uzerine sheltox gibi agir bir bocek ilaci sik. Kediler bu kokudan nefret ediyorlar. Eger sorun olmaz ise bir ay boyle git o kedinin aliskanlaklari degisecek ve kendine yeni mekan arar. Bir ay sonra eski yerine donersin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw sevgili Zeda park ettiğim yerde yere sabitleme yaptım kilit için. :pr: Yer değiştirirsem güvenlik problemim var..İmdaaaattt..:silent:

valla sana katılıyorum bende kedi düşmanı oldum çıktım.
pati izleri,sele yırtılmaları,afedersin bide kusuyolar içine. taaam kedidir hayvandır netice de ama o da haddini bilsin ama değilmi? :)
iyice brandayı sarıp içeri girmesine izin vermemek lazım herhalde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Brandayı sara sara dolma gibi yapıorum ama derler ya hani kedi bıyıgının girdigi her yere girermiş die..:pr:

Bekçi tut diyecem ama, onunda maaşı+sigortası. :queen: şaka şaka. köpek al bi tane, bu olur bence. Allah yardımcın olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
böcek ilacı sıktım bakalım bu gece noolcak.

Kedi sahibi biri olarak limondan da hoşlanmadıklarını söyleyebilirim. Yalnız motora limon sıkılır mı onu bilemiyorum:) Bence bir veterinere sorsan kediyi uzaklaştıracak birşey var mı diye. Çünkü yakınlaşması için satılan kedi otu denen birşey var. Belki tam tersi için de birşeyler vardır.

motorun başına bekçi dik, kedi geldimi hoşt huşt şşşhhtt gibi seslenmelerle kaçırsın kediyi, kedi yine kaçmazsa ufak bi sopayla vuracak gibi yapıp korkutarakta kaçırabilir, yine kaçmazsa kediyi iterek uzaklaştırsın...:cherry: :cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
o kediyi tespit et bana getir:pl: ben icabına bakarım::evil::

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi tane diillerki namussuzlar asagı komsu tum mahallenin kedilerini asagıda beslio yaw..:farao: sıkıcam kadını gırtlagını...:queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bizde tek değiliz canım,topla bütün hepsini kap gel.gelirken alt komşunuda getirirsen daha net ve kesin bi çözüme ulaşmış olursun:queen:

Biliyorum çok ters gelecek ama önerim kedileri beslemen hem de motorun bir yerine mama bırakarak :D

Kediler çok temiz hayvanlar oldukları için yemek yedikleri yere asla dışkılamazlar onları motorunda yemek yemeye alıştırırsan tek sorunun pati izleri olarak kalır :) ama tırnaklarını türpülemeleri konusunda söz veremem

Kediler kendi bolgelerini isaretlemek icin bunu yapiyor. Bir defa idrar kokusu aldilar mi, baska kedi gelip kendi idrarini eskisinin uzerine yapiyor. Motorunu cok cok iyi temizlersen bu sorun ortadan kalkabilir. Ama cok ciddi bir temizlikten bahsediyorum. Cunku bu pisilerin burunlari inanilmaz keskin bir koku duyusuna sahip. Yani sen cok iyi temizledim diye dusununce bile aslinda koku kalmis olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
:pale: zıkkım yesinler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eveeet arkadaslar.. Budur.. Böcek ilacı ile bu iş bitmiştir.. Bu gece 1 tanesi bile gelmemiş...:queen:

vaay be, süper:)
böcek ilacının etkili olacağını düşünmüyordum açıkcası:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
jhonsonwax ınkni aldım migrostan(7,5 ytl)..:)) ambalajıda baya şık ve kullanışlı...tavsiye ederim kedilere karsı..ben sele üzereine ayrıca bir toz bezi serdim ve onada sıktım ayrıca.. Birde normalde kokuyu siz duymuyorsunuz yani eski sheltox lar gibi diil...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar