Kedi kaçıran sprey

Arkadaşlar,
Bir kedi bizim motorun branda altındaki selesini evi belledi. Sabah gittiğimde her yer tüy ve çamur içinde kalıyor. Bir çare bilen varmı?

sey bocek ılacından nefret edıyolardı sanırım... bu konu acılmıstı bı arama yap ıstersen... sımdı bırı sana yardımcı olacaktır

Geçen servise gittiğimde ustada böyle bir spreyle karşılaştım.. Seleye sıkılan bu sprey hem çok güzel kokuyor hem de yaydığı o kokuyla kedilerin motora yaklaşmasını engelliyor.. usta sadece 1 kere sıktı benim seleye 2 gün kedi çıkmadı.. ona sordum arkadaşı vermiş nerde satıldığını bilmiyor.. eğer nerde satıldığına dair bilgisi olan varsa hepimize yardımcı olabilir.. bütün motor sahipleri bu kedilerden çok çekiyolardır heralde..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
KARDEEEEEEEEEEEŞ EĞER BÖYLE BİŞEY VARDA YERİNİ BİLEN VE SÖYLEMEYEN VARSA İKİ ELİM YAKASINDA VALLAA NEDİR BU KEDİLERDEN ÇEKTİĞİM YAA OFF UYUZ OLUYORUM BİRDE BENİM MOTORUN HEP AYNI YERİNE ÇİŞ YAPIYORLAR ÇOK PİS KOKUYOR:silent:

kediler deriyide çok severler tırnaklarını geçirip esnedikleri için seleyi deliyolar.. sora bi de işiyolar.. bu spreyi sıkınca iki gün tertemizdi motor üstelik önüne bıraktığım evin sahibi sokak kedilerini besliyo yakında bi sürü kedi var ona rağmen çıkmıyolar.. bi bulsam ne kadar olursa olsun alıcam..

Ne gerek var o kadar ugrasmaya gidin bocel ilaci sikin ayni gorevi yapiyor. Kediler ve kopekler nefret eder bocek ilacindan cunku icinde solvent var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet ustanın sıktığıda yalandır :) belki sende sıktın :) zeda300'in dediği mantıklı onu dene .

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorunuzu Kedilerden Koruyun

Malum havalar soğudu....Kedi camiası sıcak yerleri sever ya....Eve geldiğinizde motorunuzun üzerine muhakkak bişeyler örtün. Sıcak motorun cazibesine kapılan kedi o rehavetle döşemenize yayılmak süretiyle günün yorgunluğunu atmaya çalışacaktır..

Atsın zararı yok..Ama o rehavetle naptığını bilmeden döşemede tırnaklarını bilemeye çalışırsa yandınız......Başıma geldi....Şimdi gözüm motorda kediyi bekliyorum...Bu yaştan sonra satanist olacam ondan korkuyorum....

Bana maliyeti 60 ytl....2kilo ciğer alsaydım da tırnaklarını başka bir yerde bileseydi olmazmıydı???

Siz siz olun döşemenizi sert cisimle kapatın benden sööölemesi....

ben başka bir forumdada yazmıştım şimdide yazıyorum alın bir tane havalı tabanca bir daha mahalleye bile uğramıyorlar ben tüfekle denemiştim:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Satanistler 2 oldu..Yokmu başka????:queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben 4 tanesini azıttım....Nasıl olduysa biri geri gelmiş...Yakalayamıyomda beni görünce nasıl kaçıyo namussuz....Sanki yaptığını biliyo...:p

Çok basit bir yöntemi var . Tabancaya tüfeğe gerek yok. Çözüm ;

KARABİBER.....:cat: :cat:

Evet motora biraz karabiber dökün hiç biri bi daha yaklaşmaz....

Tabi sizin oradaki kediler özel ihtisas eğitimi almamışsa....

Benim makinada acayip işe yarıyor....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar